Monday, November 2, 2009

Official Vendors

Hi peeps...

1st of all...nk wish thank u very much kat bloggers..sebab membantu..mmg membantu habislahh untuk wedding song...thanks ya!So hari ni nak update..sbb tinggal 3 bulan jek lagi before majlis berlangsung...Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...deposit dah bayar...cuma tinggal nk bayar balance jek..

Nikah -12th February 2010

* Theme : Grey and HotPink
* Baju/accessories for both : RizmanRuzaini
* Make up for bride : Hazlie Hamzah (makeup me time engagement aritu)
* Catering : En Izam Tok Perak Catering(apa nama catering dia lupa pulakkk..yang penting murah!)
* Decoration bilik : MerisikGallery
* Hantaran : MerisikGallery
* Photographer : Avicenna

Reception- 13th February 2010

* Theme Color : White and Green,Yellow
* Theme : Picnic
* Venue : Kampung Pengantin
* Caterer : Kampung Pengantin
* Baju/acessories for both : RizmanRuzaini
* Make Up for bride : Tiar Zainal
* Entertaiment : Bagouztic
* PA system : Bagouztic & KampungPengantin
* Favor : MerisikGallery
* Bunga Pahar : MerisikGallery
* Wedding Card : MerisikGallery
* Decoration : MerisikGallery
* Wedding Cake : SugarFlours (my cousin lisa)
* Pelamin : MerisikGallery
* Photographer : FairuzIsmail (Avicenna)


Hm buat masa ni..ni je yang terlintas kat kepala..for outdoor photoshoot we all still guna FairuzIsmail.. :) apa lagi?...

18 comments:

Riena said...

amy.. hampir siap list awak ni kan..cuma nk tgu acara je lagi belum.. bestnyaaa..

BuTtErFlyInFraMe said...

amboii sure makeup meletsss nanti... heheh. can't wait ur wedding babe!!! hmm i punya bertandang 14/2..boleh tak lagi nk g 13 tu??hahaaha

NuRuLeRnAdEwI said...

Amy,
Wawawaawawa.... hot pink tu yg syiokk tu... very nice! Nnt nak tirukk laaa... bole gitu?? Awal2 dah ckp nak tiruk.. hiks...

AmyMizzunderstood said...

Riena :; tu laa..haishh tapi mcm ada yg tetinggal je rasa..apakah??

BuTtErFlyInFraMe ::sudah la u...ada hati lagi nk keluar mlm pengantin diaa..heheheh..tapi if leh dtg,dtg laa...tapi mesti tak leh nya kan?

NuRuLeRnAdEwI :: hahaha..ramai lagi yang buat hot pink,fursia pink...huhu

NURUL said...

dah dpt bayangkan gmbr kawin kamu mesti lawa sbb fairuz yg shoot right?

AmyMizzunderstood said...

NURUL :: ha ahh amik fairuz heheh..tq!

lady milk said...

hai amy..
i`m ur silent readers..suka baca blog bride to be..hope u don`t mind i drop by and link to ur blog :)

salam perkenalan

AmyMizzunderstood said...

lady milk :: hi ya slm kenal...sure2..i link u back!thanks ya!

anil lutaze said...

sgt setuju dn ur makeup untk nikah...dia mekap awak time tunang sgt cnthek...mmg x silap...dpt bygkan awak nikah cnthek n for sure time resepsi...fuh... i loikee....

Sabby said...

amy..loving your system..i think you are one of the most efficient bride-to-be...

I admire it..

mine planning dah tunggang langang..aduh...

AmyMizzunderstood said...

anil :: hahaha anil suka memuji nih...thanks anil...harap2 mereka dpt mengubah saya yang tak cantik trnsform jadik cantekkk!

sabby :: sab..efficient la sgt sab!!i pun tunggang langgang jugak..but jenis saya ni..if i nak yg tu i stick to the one..dan wujudkan benda tu.sounds keras kepala kan?

AmyMizzunderstood said...

anil :: hahaha anil suka memuji nih...thanks anil...harap2 mereka dpt mengubah saya yang tak cantik trnsform jadik cantekkk!

sabby :: sab..efficient la sgt sab!!i pun tunggang langgang jugak..but jenis saya ni..if i nak yg tu i stick to the one..dan wujudkan benda tu.sounds keras kepala kan?

AmyMizzunderstood said...

anil :: hahaha anil suka memuji nih...thanks anil...harap2 mereka dpt mengubah saya yang tak cantik trnsform jadik cantekkk!

sabby :: sab..efficient la sgt sab!!i pun tunggang langgang jugak..but jenis saya ni..if i nak yg tu i stick to the one..dan wujudkan benda tu.sounds keras kepala kan?

AmyMizzunderstood said...

anil :: hahaha anil suka memuji nih...thanks anil...harap2 mereka dpt mengubah saya yang tak cantik trnsform jadik cantekkk!

sabby :: sab..efficient la sgt sab!!i pun tunggang langgang jugak..but jenis saya ni..if i nak yg tu i stick to the one..dan wujudkan benda tu.sounds keras kepala kan?

AmyMizzunderstood said...

anil :: hahaha anil suka memuji nih...thanks anil...harap2 mereka dpt mengubah saya yang tak cantik trnsform jadik cantekkk!

sabby :: sab..efficient la sgt sab!!i pun tunggang langgang jugak..but jenis saya ni..if i nak yg tu i stick to the one..dan wujudkan benda tu.sounds keras kepala kan?

nad nazira said...

amy..i suke sangat u buat theme kelabu and pink. so cantik!!!

Gorjes Ke?? said...

beraa rate baju nikah Rizman Ruzaini? Beli kain kasi diorang ke?

AmyMizzunderstood said...

nad nazira :: thanks dear!hopefully cantik la nnt wakakkaa

Gorjes Ke?? :: up to u..if u nk beli kain sendiri pun bulehh..but starting rm1.8K