Wednesday, March 10, 2010

Bunga Pahar

Morning peeps!

Semalam tak sempat nak update apa2..coz im on leave...
But today nk citer pasal bunga pahar saya...

Saya start buat bunga pahar ni 5 bulan sebelum wedding..kenapa lama sangat??sebab saya ada banyak tempahan hantaran,pelamin,decoration masa itew...so terpaksa la buat sikit2..3 weeks before wedding baru la siap...


Im using dip...and telur saya gantikan dengan forero saja..senang...a day before kami reramai masukkan coklat itew...and bunga pahar ini untuk family2 terdekat sahaja... =)

Ya saya masih mengambil tempahan...sekiranya memerlukan khidmat saya...email me at amymizzunderstood@yahoo.com okeh?

11 comments:

fikaryna said...

oh..mmg amy ambik tempahan yer..hmm.mana tau ada yg bertanya nanti leh email amy ek..

AmyMizzunderstood said...

fikaryna :: harus saya kan ada MerisikGallery ... = )

elle said...

Amy, forero tu mende yg macam fake telur colour silver tu eh? do u mind me asking, mana nak beli that thing and how much that thing normally cost?
coz, i tgh try nak buat bunga pahar sendiri, the bunga dah ada, just nak kene tambah those details.
thanks babe :)

AmyMizzunderstood said...

elle :: oh elle..hehehe...forrero tu chocolate ler...forrero rocher..huhu silver egg tu kat sayang u ada...SSF pun ada...kedai2 jual barang2 deco...

elle said...

hahahhaha.... kan i dah ketawa panjang..
mati2 i ingat mende tu nama forero (mmg mula2 terpikir, nama mende ni macam nama cekelat fererro rocher lak.. hahha)

apa nama silver egg tu? just pegi kedai kata nak silver egg eh? Sayang U tu kat mana? sorry la bnyk tanya lak.. hehe
tq daling.

AmyMizzunderstood said...

elle :: heheh tak pe2...sayang u kat semua house,tingkat 5...kat ssf pun ada...senang ckp jek silver egg tu pasti diorang tau..

Anonymous said...

Amy,

i mmg akan gunakan khidmat u bila tiba masa nyer nnt...heheheh so tunggu!!!!!!...akan contact u...dlm 5 bulan before wedding.....hehehehehe

tqvm

-watie

AmyMizzunderstood said...

watie :: hehee sgt terharu..coz u adalah pembaca setia okeh...!

A'XTEQS said...

amy..jeles...tgn sunggoh pandai memintal2..bakt dr arwah ibu er amy?

AmyMizzunderstood said...

A'XTEQS : tah la anil..mungkin ada juga...mana tumpahnya lauk kalau tak ke nasi kan?

AmyMizzunderstood said...

A'XTEQS : tah la anil..mungkin ada juga...mana tumpahnya lauk kalau tak ke nasi kan?