Monday, July 19, 2010

Dear baby

Dear baby,

Its already 21 weeks now...
Mommy hope baby selesa kat dalam..
Currently, weight mommy dah 57kg sayang..
Doc said it's normal for pregnant lady.. =) and tak banyak naik pun..
Everyone said my tummy kecik jek..but its ok..sbb baby mommy baru masuk 5 months kan?
Yang penting semuanya selamat dan baby sihat..
and plus, they said dari belakang mommy tak nampak mcm pregnant pun!tapi bila dari depan hikhik..

About daddy?
Yang selalu ketuk2 tummy mommy tu Daddy la..
Mommy dah cakap "Dont!Nanti anak I tekejut!"..tapi dia kata.."Ini baby i jugak.." Mommy senyum jek,sebab daddy memang degil..
Lately Daddy tak sihat..tapi Alhamdulillah..makin hari makin ok i guess..
And kami pun tak sabar nak tau either you baby girl or boy..which is, kami tak kisah pun apa jantinanya...yang penting sihat dan sempurna.. =)

Baby,
Mommy belum kena kick lagi nih..heheh..try kick sekali..kuikui..
Nak bg Daddy rasa..baru dia tau mcm mana miraclenya ciptaan Yang Maha Esa...
Another 5 months to go sayang..Hope everything is ok...
Itu yang Mommy and Daddy doa hari2..
And hope kita akan jadik happy family...


Till here..

Love,
Mommy

11 comments:

dell @ Marryme said...

amy.. nanti dah rasa kick.. siap boleh terjaga dari tido.. seriousss! heheher

Girls Like Me said...

sedihnye amy ble i bc ur notes ni..
terharu..besarnye rase kasih mak kat anak kan..

insya allah,everything gonna be fine!
love ur blog!

missCHOKODOX said...

so sweet laa note to baby tu..tak sabar nak kawin n jadi mummy gak..hahhahaha : )

ROSS said...

Hey mommy...hope everything will be juz find til the due...
for the daddy try to make urself healthy..
akk doa sangat² for nuthin happen n both of u sihat...also the bby...
1 find day amy akn rase even see the bby moving.. :-)
Gudluck

AmyMizzunderstood said...

kak dell :: hehe tu la nk soh dia kick sekali jek wakakaka

Girls Like Me :: thanks ya..tetiba dah ada naluri keibuan huhu

missCHOKODOX :: haa kawin cepat then nnt u akan rasa okeh?

ROSS :: Thanks kak yam byk bagi support..dari dulu sampai la sekarang..thanks a lot!

[ Hanie ] said...

hee dia malu eyh nak kick2 mummy die lagi :)
so sweet entry ni :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sis da ade name untuk baby ke? hehe.

Zahra Al-Rasyah said...

alolo...so, shweet la mommy-to-be nih :)
tapi my baby dah gerak-gerak byk dah even baru 20weeks. maybe yours pun dah gerak kot tapi amy yang tak perasan tu... but perasaan ia mmg sgt2 wow! :)

AmyMizzunderstood said...

hanie : pemalu orgnya ikut daddy dia kot?wakakaka pemalu ker?

0sh!Nz d' sen0r!ta :: not yet..coz tak tau ank apa kan..tapi belum ada list lagi..nk tlg list kan?leh jugak..hehe

zahra :: haa mayb gerak2 angin2 dlm perut tu ada kot..tapi belum kena tendangan maut lagi..=)

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

babe, sweeeeeeeeetttt!!!

baby dah leh bace, suh die bace blog u. dulu sue anna pon ade tulis letter utk anak die which i found it sooooooo damn cute!

take care babe.

AmyMizzunderstood said...

hazlynda :: heee..thanks babe!