Monday, October 4, 2010

Small Gathering with bloggers

Heyya!

Oh oh..sgt teruja kalau dapat berjumpa balik teman2 seangkatan dulu yang masing2 sgt bz prepare wedding masing2..seronok!sebab sekarang semuanya bz dengan aktiviti masing2..but we still keep in touch..itu yang mahal tu!!

Thanks to Diah..sebab jemput kami buat makan2 sket..sgt2 la seronok...


Senang bersama kalian...even bukan kawan dari zaman sekolah..but the relationship like MAGIC!! Thanks a lot!

6 comments:

shafiza jai azali said...

senang bersama kamu juga Amy!

p.s: anjing ganas jangan di lupakan ok?

LyNn HaMzAh said...

best betul dapat jumpa kawan2 blogger kan...

NURUL said...

comel dah perut kamu amy. saya dah lama tak jenguk sini tup2 perut kamu dah comel. take care ye.

AmyMizzunderstood said...

jai : haha tk kan ku lupakann mmg lawak giler

lynn hamzah : yup betul sgt sonok

nurul : hehe tula..thanks nurul

idayusof said...

huuu. x sempat jumpe Amy lagi. Diah ade jemput ari tu, tapi tuan punya badan kat Labuan. kalau x sempat borak & kenal2 dengan Amy. :)
next time insyaAllah.

Renee Meow said...

awwww...

sweet sgt2 ex B2B bloggers berjumpa for gathering... u guys inspired new B2B blogger like me..hehe. For me u all ni mcm 'B2B blogger pioneers'.. hehe ;p Now it's our turn lak share our wed preps ngan sumer.. Thanks all for sharing ur experiences :)


Meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com