Saturday, January 15, 2011

Diah's baby shower

Hiii!!

Owh..dalam masa bz menguruskan rumahtangga (cewahh!) dan Anya..aku masih ada masa bersocial yer..jgn jeles!

Last Saturday,bertempat di Full House,Yap Kwan Seng..1 majlis telah diatur oleh Aniza (Diah's best friend) and Azi..and oh ya..ianya bagaikan bloggers gathering sekali lagi...dan yang paling best semua batch masa buat preparation kawin dulu semua ada dan siap ngendong baby masing2 dah...huhu..funny..tapi itu la hakikatnya..huhu




Diah tinggal beberapa weeks saja lagi nak dpt baby..Insyallah semuanya berjalan lancar la Diah ya..?and sangatlah seronok dan beronok2..dapat jumpa kawan2 blogger lain..Anya pun tetiba dah ramai kawan..ada Khadra,Hanna..Adriana..(Sue Ann's daughter)...and semuanya GIRL!termasuk la becoming baby nih...

Teruja!pas ni kita leh buat gathering ibu2 plak...excited sebab that day pun sembang pasal anak masing2..haha..tapi tak lama..coz hari hujan..and after that i ada event lain yang perlu attend..So, gud luck to Diah..Insyallah selamat semuanya nanti..

8 comments:

nurul aziyana said...

hehe smua bby pkat pkai tight..comey

aku.mamalia.wanita said...

chantek nya kek...

My Journey said...

hehe..macam best sgt tgk you all gather like that..sedih i tak dapat join..

NURUL said...

alahai comel2 baby ye kek pun comel

[ Hanie ] said...

betul tu amy, masing2 duk cerita pasal anak je kan hehe. seronok! dpt kongsi-kongsian :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

comel gile kek tu!!!!

AmyMizzunderstood said...

hahaaha...cake comel..!ye lah hanie..happy..and excited sebab masing2 tukar citer kan?lagi banyak experience kita boleh dapat...

MaszAddey said...

suka lah ngan blog u...very interesting....enjoy je baca...saya dapat baca blog ni pun melalui sue ann punye blog...tapi kenapa blogger sue ann dah tak dapat update ye..