Monday, February 14, 2011

Hey its our 1st anniversary!!

Hi there!

Lambat berupdate..sorry!
Last saturday adalah our 1st anniversary...pieewiiitt!hahaha..So we decide nak stay kat one of 5star hotel la kengkonon...and lastly we all choose Renaissance Hotel..oh ya kami bawak jugak cik kak itu..hhehe..

This hotel provide baby cradle..even thought ianya besi..tapi berguna jua untuk Anya..macam dok dalam jail dah aku tengok!siann anak mommy...hehehe..pihak hotel sila improve ye!

I got this from Atim..awal pagi 12.02.2011...some sweet words from him.. :)
View from our room..and table setup is from lovely hubster...Atim
Yeayy..dpt present after romantic dinner..(romantic kah bila Anya asik terjaga dari tido??huhu)
salah teka..sebab i igt dapat purse..huuhu...but ini lagi sweet la sayangku!!thanksss i loikee!
A for Amy,Atim and Anya..Atim punya turn..masa ni dia tak keruan..sebab dia ingat dia tak dpt present since aku kan housewife..hehehe..taraaa!!ye la CK je yang mampu..huhu hope u like it ye yayang?

Sekarang rasa nak kerja and bought sumthing yang lagi best plak..!tapi apakan daya la yer,..husband said No!Oh ya actually i dapat 2 presents for anniversary ni..which is satu lagi adalah iPad..pemberian awal sebab Atim order and dapat awal plak..so sweet!selalu layan movies dengan Anya...dia cakap itu untuk memudahkan aku berFB or blogging masa jaga Anya..Tq again for understanding...sekarang rasa tak nak kerja balik sebab tak keja dapat macam2..kalau kerja tak dapat pun wakakakaa!

Anyway,sangat la happy of coz!
Syukur dengan pemberian Allah..dikurniakan suami yang sangat memahami,penyayang etc etc...(nnt kembang plak dia..)dikurniakan anak yang comel...Alhamdulillah...dan paling penting..dikurniakan rezeki yang tak pernah putus...

Atim chentaku,

Thanks a lot hubster!kerana menjaga saya selama ini...susah dan senang..sedih dan gembira jua bersama...sentiasa ada di sisi..suddenly teringat masa kena warded time preggy dulu..ok dah..(ni yg nak nangih ni!..)and remember,..we need each other...!

I love you,..love you..and love you...!!Happy Anniversary...

p/s : cintailah saya sampai akhir hayat okeh?

Love,
Amy




15 comments:

cik senah said...

"Happy 1st Anniversary Amy"... Syukur alhamdulillah...lengkap sudah kehidupan awak.. menjadi isteri dan ibu.. :) seronok tgk kehidupan awak dan chek doakan semoga awak bahagia selalu dan dikurniakan rezeki yg tak pernah putus, kesihatan yg baik dan dipanjangkan umur.. (aminnn..)

p.s : Sweet betoi lah hadiah yg en. hubby present kat awak tue nohh.. :)

Take care..selamat maju jaya dalam bisnes.. :)

BuTtErFlyInFraMe said...

happy anniversary amy!

NuRuLeRnAdEwI said...

Happy Anniversary Amy!!!

Teringat Erna pegi ur wedding haritu... And now Amy dah ada Anya...
Blum kesempatan jumpa Anya lg...

Anyway dear, take care...
Hargai dan sayangi Anugerah, Amanah & Harta kurniaan Allah SWT yg tak semua org merasai...

~xoxo~

pjOyrawks said...

You are one lucky wife :) not many husbands out there is like ur hubby. congratulations on ur anniversary amy!

Girls Like Me said...

congrats amy, so sweet korang, dr bujang dulu sampai skang i dah kahwin, i follow ur blog..

both of u mmg sweet sgt...

anyway,i amik candy buffet frm MG, semua puji cantik...thanks Amy n MG =)

Suzie said...

sweetnya both of u...happy anniversary ya amy n atim,more happiness dgn kehadiran anya :-)

Anita, Mummy Adzryl said...

happy 1st anniversary, amy & atim!! awwww... sweet giler!! semoaga hubungan ini diberkati selalu & dikurniakan more & more lil atim & amy! *amen* :)

AmyMizzunderstood said...

Thanks to all loggers..tq mendoakan kami...Semoga tuhan memberkati kalian....

Little BlueBird said...

hmmmmm...so sweettttttt!!!!!romantik.....i like!!!

misha.w said...

happy 1st anniversary amy & atim. :)

Fiza Z. Abidin said...

happy first anniversary amin & atim..semoga Allah panjangkan jodoh kamu berdua hingga ke syurga & dikurniakan anak-anak yg comel yer..

my turn celebrate 1st anniversary next week...smpi skrg takde idea nak buat mcm mana :(...blur..maklum lah yg 1st kan hihihi..

Natasha Farina Arifin said...

salam saja blogwalking,nice entries here. tetiba tingat eh! anniversary saya 2 bln depan..kekeke.cant wait lol!
sudilah singgah di http://sharemyloves.blogspot.com tau..
cik cha follow!

[ Hanie ] said...

suwiiittt, :)
congrats both of, smoga bertambah2 rezki yer :)

Puan nadxoxo said...

alah sweetnya korang ni! nad plak yg terharu baca hehe. happy first anni :) smoga bahagia slamanya :D

Shafa said...

sweet & romantic! ^__^