Saturday, April 16, 2011

Anya Baheera

Hi!

Anya Oh Anya!
Huhh..dah besar dah dia..5month 2 weeks..
Today nak start bagi dia merasa avocado puree dulu..actually memula i ingat nak bg dia banana..but my sis suggest avocado..lagi banyak khasiat untuk baby,...even rasa dia tak sedap!hahaha..

Anya dah boleh meniarap sepenuhnya on 5months young..hehe I thought lambat lagi..but tekejut plak that day tengok2 dia dah terbalik..heheh proud of you baby!!!!*clap*
Ni belum lagi Mil nampak..kalau tak mesti riuhh..since my Mil dah pergi tour Europe again..hahaha


Oh ya..and ada satu lagi perangai baru which is dia suka membebel plus menjerit..OMG!tak tau nk buat camne..so biarkan jek..hahah ingatkan dia nangis..tapi rupanya tak..heheh..comel!lantak la kan Anya orang kat sebelah table kita nak pandang2 ke apa..heheh

so far sumbat pacifier jek..haha..tapi tak leh gak..pacifier pun dia buang dah sekarang..and malam..suka meragam..bila dah tido..dia leh automatic bangun and nangis jerit2..okehh!menguji kesabaran,..bila angkat diam terus!sambung tido...heheh nak kena babap Anya nih!!

Itu je la..nanti update lagi pasal Anya...

Love,
Mommy



1 comment:

mungelily said...

alolo sichomel anya! :)~~~