Monday, May 16, 2011

Yuhuuu!

Hello ladies!

Selepas bz beberapa minggu yang lepas..baru la nak focus kat baby balik..cewahh macam la kena tinggal si kecik tu..but i admit..bila i bz buat event sana sini..rasa macam mengabaikan Anya..huhu..

Its ok..next month lagi bz!maafkan mommy,Anya..hihi cari rezeki nih..bukan orang kaya okeh nak harap laki jek..(opss) semalam, saya ajak Atim pergi carik baju raya Anya..oh oh bukan yang dah siap..beli kain..cotton la of coz..we went to Nilai 3..semua cotton..nak beli kat cik kak ni semeter je kan..hehe..and lastly i bought this...

cute cotton for babies..!

Budak tecik sudah pandai angkat bontot..and mara ke belakang..semua orang kedepan..dia kebelakang camner?hehehe..

Ohh dun get me wrong aunties..i love bugs!hehe

Semua nak makan!haiyoo..toys baru my Pil beli kat IKEA..as usual,Anya masih ok..sihat..kuat makan..Alhamdulillah..masih senang dibawa berjalan dan shopping..time kami makan..i will make sure Anya eat too!so that dia tak terliur la tgk orang makan..hehehe..so keluar memana memang i bawak makanan untuk Anya..

So itu aja..Anya nak prepare birthday gift untuk esok..!2nd birthday party..yipee!

Love,
Amy


1 comment:

cu734ngel said...

alolo..comeynye...reverse pon reverse laa..eheheheh unique sket kan anya kan?;p