Saturday, August 13, 2011

Happy 9 months Anya!

Hi!

30 July yang lepas..Anya genap 9 months..
Alhamdulillah..rupanya demam hari tu nak tumbuh gigi..
Amy dah dapat rasa betapa tajamnya gigitan budak tecik nih!hahaha

Anya dah panjat2...
Masa 8 bulan hari tu pun dah pandai turun sofa guna kaki dulu..

Kalau tak jumpa Opah dgn Tok Wan dia seminggu..bila jumpa buat muka malu2..
sengih tapi tak mau dukung!ngada eh!
Macam tu jugak dengan Tok Ayah dia kat Kepong..malu2 tapi mahu!

Ohh noty...
Katil dia je kene kemas 5-6 kali sehari!
Rajin selerakkan barang2...

And kalau orang dukung pasti tak sampai 10 minit..sebab tak tahan buas sangat!hahaha

Haishh Anya Baheera..
Apa pun, Mommy and Daddy tetap sayang Anya!

Love,
Mommy


5 comments:

naddynad said...

gegett anya jgn tak gegett..haha
winduu lama tak jumpa dia...

Nurhidayah Shamsury said...

yg penting die cumey giler

rizaros said...

Hepi 9 month.. Cpa kan msa blalu... Heheh

AmyMizzunderstood said...

nad : amy pun nk gigit tadda tembam2 comel!!

ida : thanks ida!

rizaros : betul la..cepat je masa tu..hehe

harzharun said...

hi amy...lama x komen sini...

anya sgt comel..itu yg bestnya kalo ada anak perempuan...boleh jd barbie doll kita..boleh lawa2kan dia kan..seronok..hehe..

i sendri x buat psiapan raya sgt pun this year...sbb duk fikir nak beranak je...mebe branak di hari raya..mana tahu kan..hee