Thursday, March 1, 2012

31st birthday...

Hi!

On 28th Feb, is Atim's birthday...Well im not feeling well..demam,flu...Anya pun flu jugak..hehehe...tapi aku lagi teruk la..so,a day before we all dah dinner with his family..sebab sister in law punya birthday on 27th..so dinner sekali...

After that..pergi jumpa client...sampat pukul 12 still kat tengah jalan lagi..and aku wish je kat dia..sorry dear..tak terdaya nak buat something special kat u this year..maybe next year nak tak?wakakka

But anywayy....SURPRISEEEE!!!

Nasib akak tu leh hantar cake kat rumah..and dgn pertolongan adik ku...dapat la kami sorok kek nih...Cake super sedapp!tak manis...and very lite je bila makan..hehehe...Well,Atim suka.. :) dia banyak kali tanya bila u order ni?eii bestnya!sayang nak makan!...hmm itu ayat biasa dia la..sayang nak pakai la..sayang nak makan la...hihihikk

Cake is from : Born2bake

Next morning..gua leh lupa plak nak bagi husben present...kuikuikui...leh camtu?Tunggu balik kerja.. and another kejutan for him...

"Cepat la bukak daddy...Anya nak main dengan kotak tuuu!" mesti punya la...Elok je daddy dia bukak..memang betul kotak tu dia amik dulu..hahahhaa

Yang kelakar...aku dapat kasut Coach from him..and aku bagi Coach balik kat dia ...wakakkaa..Wallet lagi tahun ni...sonok tiap tahun tukar wallet...semoga kencang la duit2 dalam wallet mu itu...wakakkaa..Amin....

To Yayang,

Happy Birthday yg ke 31..Dah 3 series you!
Semoga bertambah la murah rezeki...Dikurniakan kesihatan yang baik..Insyallah..
Semoga happy dengan keluarga kecil kita...dan dapat menjadi seorang suami dan bapa yang baik...Success selalu..Semoga Allah melindungi kamu...

Amin...

Love,
Amy



3 comments:

Mrs.Farhana said...

happy 31st birthday atim...:)

Ashypink said...

28mac ke 28feb heheeee

AmyMizzunderstood said...

ashypink : omg..thank u babe!hahah dalam kepala asik March memanjjang..hahaha