Tuesday, July 3, 2012

Latest me

Salam...

Currently aku try nak habiskan ganti puasa...since tinggal beberapa belas hari je lagi... :)
And sekarang weight aku is 51kg...itu pun sebab aku skip gak puasa kadang2...if direct..mesti dah 50kg..kahakhahaha...

And kami (me and Atim) mengamalkan gaya hidup sihat sekarang jangan tak tau!wakakka..We all tak makan nasi sangat...kalau boleh amik sehari sekali je nasi...sebab tu sekarang aku rajin masak tah hapa2..hahaha...

Aku amik suppliment collagen by Catalyst..untuk kulit etc...since aku pun dah nak masuk 3 series...so kira nak try la..ok ke tak...by the way tak sampai 2 minggu pun lagi...so tak leh la nak tengok hasilnya.. :) ke ada apa2 product yang lagi bagus?anyone can suggest??

Unbranded tops | Zara pants | H&M scarf | unbranded necklace (tak pakai pun at last...sebab tak sempat)

My pictha during QJ's birthday party that day...Oklah...Cooking time!!

Love,
Amy

2 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

woowwweee!
Hot mama in the hauzzz!
siyes, jeles ok! I pun stil tak turun dr 60kg nie. nak balik ke berat lama lagi 5kg. huhu.
Eh, i makan shaklee vit E jgak instead of catalyst tue. Tapi catalyst punye side effect paling ketara kat I ialah keputihan kurang. Hari tu I stop, mcm byk sket keputihan. bile sambung balik, then ok! Alhamdulillah.
:)

ok, i pun diet mood sebab puasa jgak!
well, I dah prepare besday anak I. wehoo, tak sabar!

Afasz said...

try jus delima gulsan..leh turunkan berat badan n byk khasiat lain..try search

salam singgah n follow sini

dr
afasz.blogspot.com