Monday, August 13, 2012

Iftar with Bloggers

Salam...

Mulanya..aku kenal mereka hanya di Blogger...berbalas comment dan akhirnya berjumpa...Seronok...sebab mereka tak sombong..baik2 belaka...dan macam dah kenal lama.. :)

Hari ni..tahun ni...kami berbuka puasa sama sekali lagi..dah macam tradisi pulak...dan kali ni perfect!semua orang dah punya anak..Makin bertambah...Alhamdulillah....murah kan rezeki mereka Ya Allah...















Gambar bertiga ni dah macam wajib bagi aku...hehehe...tq Diah..yang selalu bagi idea...NaddyNad yang menjayakannya..dan yang lelain berusaha datang sebab nak jumpa each other...buat yang lelain yg diorang tak sempat nak jemput..so sorry sebab diorang ajak pun melalui twitter...aku memang dah tak active twitter..nasib Diah text bgtau...kalau tak memang terlepas la kan...

Anya pun happy...dapat jumpa kawan2 dia...cuma hujung2 je dia moody sket sebab dah penat..balloon dia pecah 2 kali...so memang tak de mood la kan..hahhaha

Oklah..Insyallah kita akan teruskan tradisi berbuka kita tahun depan pulak...ok?aku semenjak dua menjak ni tulis blog macam orang tua je...napa eh??hhaaha

Love,
Amy

2 comments:

shafiza jai azali said...

Inilah akibat takde twitter.. dah terlepas sesi berbuke ngan korang :((

dialicious said...

alamakkkk lupa bgtau Jai!!!bbm dia pon x update kan..sori Jai!!hopefully bukak puasa every year smnpai ke tua..mungkin time tu cite psl cucu plak ke..hahaha