Monday, October 15, 2012

What to do...

Salam readers...

Hi everybody..

Its October!!yeayyy...meaning that,aku akan selangkah bertambah umur..mcm tu jugak Anya...yelah ini la nasibku...kalau dah anak sama month lahirnya dengan mak...mak terpaksa undur diri...sebab nak anak lagi happy kan..hehehe

Well..bout Anya..remember last entry?pasal aku nk stop bf..?hmm gayanya macam tak berapa nak berjaya sangat...but,...susu fm yang aku beli dah habis sekotak..Anya nak minum jugak guna bottle...kekadang habis..kekadang tak...waste sket la..tapi nak ajar punya pasal terpaksa...and sekarang dah masuk 2nd box dah...

But lepas minum fm pun..dia still nak bf jugak..haihhh..lagi berapa minggu je Anya nak 2 tahun dah..tapi progress nya tak nampak lagi...

Ikut flow je lah..maleh dah nak paksa2...tapi kekadang tu aku tarik perhatian dia dengan benda lain..so dia lupa la...but kalau dia bosan kat rumah memang 40kali la kene selak..hehhehe...

So far macam tu la..once dah berjaya will blog again...see ya!

3 comments:

ederq said...

hi amy. ada try kasi fresh milk tak? my baby lagi suka fresh milk dr fm. tp okla tu anya nak jugak fm :)

Ainul said...

arreessa yg dh 2thn tu pun blm berjaya lg nak wean off.huhu

http://jalanabadi172784.blogspot.com/2012/10/promotion-october-energizing-soy.html

AmyMizzunderstood said...

Aderq : anya suka jugak freshmilk...tapi dia akan minum dlm kuantiti yg sket....pastu bf balik...hukhuk

Ainul : yeke?alahai..nampak gaya mcm kene redha je hahhaa