Sunday, December 30, 2012

Hello Kity Town

Salam...

Its been a while tak berstory mory pasal real life daku kn...hehehe last week, me and my blogger's friend...Azi Nariko,Diah,NaddyNad and Fad went to Hello Kity Town at Nusajaya,Johor.

On Sunday we met at RnR Seremban for breakfast...aku orang paling lambat...sebab terpaksa having our bfast together with Pil kat rumah...sorry guys!and kami teruskan journey to JPO...which is tempat fav my husband...hahhaa...

Around sejam macam tu...habis pusing2 JPO terus check in hotel...sebab anak2 nampak macam tired sangat dah...tertido la terlentok segala...semuanya Azi yang arrange...dari hotel segala...tempat makan plak sugestion dari kawan2 lain jugak...


Hotel ni even kecik tapi super cantik and bersih...


Anak2 di JPO..harus la borink kan...n some more first time met...semua malu2


Luar Hello Kity Town


Baru lepas keluar dari Nail Saloon


Ni kat Hello Kity House camtu...so comel semuanya...


Angelina Ballerina in da house...Dancing studio


See...aunty Nad pun nak join gedix sama hahaha

So far memang enjoy...ada Barney show...Anya punya fav...so dia memang happy sangat lah!teringat kat Disneyland...but semuanya indoor....so budak2 tak lah rimas sebab panas kan...

Aku recommend sangat...untuk parents yang ada anak2 baya Anya ni...gi la bawak...seronok...!
Before balik KL...kitorg singgah Melaka dulu pekena asam pedas yummy...hehehe then baru la masing2 balik KL....

Tired..tp happy sebab anak kita happy...Alhamdulillah...

Love,
Amy

No comments: