Thursday, March 7, 2013

Hey Anya

My little baby dah masuk 2y 4 months...
Suddenly i realized yang dia dh tk nk pacifier...kalau bg pun kejap je n pastu dia bagi balik...n said "nah...tak cantik!"

Its not about her pacifier yg tak cantik..its about kalau isap puting tu she will look ugly...not pretty..clever!

Breastfeeding journey...I think im the best Mommy...sebab till now dia belum ready to stop...but dh sgt2 kurang...siang sekali...malam nak tido sekali...yg lelain dia minum susu formula...not very bad...dia mula learn nk telan susu lain..hehehe

She lovesss art...she like painting..drawing...singing...ehh..hhhaha macam Mommy and Daddy jugak!Makan?Nasi macam dah tak pandang...dia suka quaker oat!so okla...jarang budak suka...so tak risau sangat la...

Anya baru 10kg uoalls..slim sangat!
Bertuah...i still can dukung her with my heels...kira ringan lagi la tu...hahaha...

Anyway..senang cakap anak yang pertama ni memang senang dikawal....Alhamdulillah...







There u go my baby...im melting.... :)

Love,
Amy

No comments: