Friday, March 14, 2014

4th anniversary

ok ni betul2 marathon...
sebab bz and the sempat nak mengupdate blog...nak simpan untuk kenang2an masa tua nanti hehee...
till now aku till baca entry2 preparation kahwin which is kdg2 tak teringat pun benda tu jadi...

Mula-mula kami tk nak celebrate..just stay kat hotel in KL like last year mcm tu la..but then my.bil n his wife went to PD..nampak mcm best jek...kitorg pun gedik sama nak gi jalan...

But we went to Johor..sebab nak bawak anak dara ke Legoland...banyak kali mintak..tak pergi2...so good we went there.on Wednesday...so takde orang...alangkah bestnya...cuaca mmg terik!


first of all tq yayang!!i tot dapat scarf je...dia bagi pulak kasut...so boleh maching2 hehee


kalau dah kt Johor...memang tak sah la kalau tak singgah JPO...


dah sampai Legoland....happynya Anya...peluh pun takpe sanggup ku redah katanya...









1 night kat Johor...and the next day we went to Melaka...since I have a friend kat sana..so dia la yang bawak kami makan tempat best2...


tq Azie and husband...Azie ni.pun blogger...but kitorg nya relationship dah macam adik beradik dah...

After dinner...jalan2 Melaka...singgah Hard Rock...then balik...sebab esoknya nak balik.KL dah...so tired....

But overall.enjoy sangat anniversary kali ni...

Tq Yayang for everything...Amy tak mampu nak bagi apa2...melainkan kasih syg (cewahhh..ayat) and moral support untuk you..Insyallah I akan buat yg terbaik utk.family kita..dalam menjaga makan minum...education for Anya etc...Insyallah...Semoga dimurahkan rezeki lagi...and moga terus sabar dan tabah ya!

Love,
Amy

1 comment:

IamAin said...

happy anniversary kak amy..