Monday, April 14, 2014

Tudung

Salam readers...

2-3 hari lepas kecoh pasal tudung FAREEDA mahal la...pendek la apa la...and sebagai peniaga tudung...confirm2 la org tu bara kalau ada orang kutuk biz dia..of kos...

Well bg aku...ni bukan buyers ke apa..tapi aku as pengguna..pembeli dan sekali gus penjual tudung...rasanya tak patut la orang ramai sebok2 and sekali gus menambah haters..

Dan2 tula kata tudung tu mahal la...apa la..padahal kalau nak ikutkan ada je yg pakai turban...yg melilit tudung...tak sempurna jugak tutupnya...so whats going on with u guys?!

Tepuk dada tanya selera...kalau suka beli tk suka dok diam...yg tak suka tu kenapa skrg br nak sebok?terpulang pada individu and stop jadik judge!pakai tudung tutup dada segala tp seluar ketat? Is it ok?

Apa pun...kalau rasa2 diri tu tk cukup sempurna..kita perbaiki lagi...sampai la sempurna dr segi Islam..ok? Its better than menunding jari kat orang lain...

Fuhh...but apa pun aku memang respect pengeluar FAREEDA...sampai berjaya menaikkan nama mereka dengan hanya menjual tudung... ;)

Love,
Amy

2 comments:

Aty_Fared said...

yes...sokong sangat...

HURAIZAH ZAKARIA said...

Setiap yang terjadi, pasti ada hikmah. Betul tak? Apa yang penting, ambil iktibar untuk memperbaiki diri sendiri.