Thursday, May 8, 2014

Ceiling Lamp

Salam...

That day teman Atim beli barang furniture untuk event dia esok... kena setup booth etc..

Malasnya nak ikut..tapi bila fikir balik 'eh..boleh tgk furniture rumah nanti hahaha' terus siap uoalls!

So far SSF furniture dia cantik2 belaka...macam tu jugak dengan lampu...but previously memang tk penah nak sebok nak survey ceiling lamp...but hari tu berkenan pulakk...





Yang ni la paling cantik dimata ku...ada sket2 chandelier dalam dia...and luar tu steel...gojes sangat..and harga??murah la weolls ada card business partner.. so dapat la less.



Yang ni pun cantik...ala2 vintage rustic gitu...tengok pantulan cahaya kat ceiling itula yang buat cantik rumah kita nanti.. selain dari furniture kan...haihhh rumah bila nak siap..?!

And my sis recommend 1 kedai kat puchong...murah2 lampu dia..but design bukan gah sangat la..tp boleh beli..sebab cantik...



This one is the cunness..aci tk english aku agaggaa... i thought nak letak kat guess room... dengan color dia kuning tak kuning tu...menawan mata kite laa..



Yang ni pun cun..
Tapi nak beli lampu2 ni biar la kene dengan theme rumah kita...takkan nak pakai lampu2 cenggini kalau rumah kita ala datin2 kan..memang tk kena la...

Lampu2 sebegini..untuk rumah yg ala2 sederhana gitu okla...tak perlu crystal2 bagai...hehehe...plus nak cuci pun pikir 2 kali...

Haihh okla..IKEA pun ada yg cantik..tp me and Atim tak berapa gemar decor yg ala2 IKEA sgt..sebab semua orang tau beli kt mana..ohh ikea tu..oh ikea ni dia beli..hahaha

Tp ada je yg cantik..maybe mix and match lagi cool kot?depends jugak..depends apa yang korang suka and budget...of kos!

Oklah...

Later ya....

Amy

1 comment:

Asmin Fahmi said...

Salam perkenalan. Cantik lampu2 tu. Jemput la lawat blog saya http://alamwellness.blogspot.com