Wednesday, March 23, 2016

Part 2: Rasa Dayang by Shangrilla,Penang

Lepas check out..konon2 nak carik la makan tepi2 jalan tapi memandangkan cuaca terik sangat...we decided tunggu kat hotel terus...since check in at 2pm...tapi bilik dah ready at 1pm....so terus masuk bilik....

Having our lunch dalam bilik je...aci tak?hahaha dasarrr...!


Classic sket la...tapi bilik luass...lega so anak2 ku lepas kan ikut suka la ampa nak pi mana!


Tak semua bilik la dapat...belasah kerepek pisang...sementara tunggu makanan sampai...around 20minutes


Petang sikit..agak2 tak terik around 6pm we all turun pergi beach...jalan kaki jek...dekat sangat...

Bawak Anya yang teringin sangat nak main pasir...nak pergi beach...main la puas2 kakak...

Tapi 30minit macam tu je...pastu we all sambung kat swimming pool...Noah tak nak jejak kaki dia kat pasir...geli agaknya...mmg sejenis yang geli...artificial grass pun dia geli...hmmm

Swimming kejap sonok la budak2 ni...
Lepas tu Daddy diorg buat surprise hahaha (bukan kat Mommy diorg ye)


Additional rm50 for this...merasa la budak2 mandi buih..hahah dengan rose petals Anya feeling princess habihhh...



Next morning...breakfast...hotel ni wing belah kitorg breakfast bukan buffet...order je nak makan apa...dia masak...buffet table ada tapi untuk fruits etc...



Habis breakfast kemas2 barang semua dah nak gerak balik KL...Alhamdulillah jalan tak de la banyak kereta...so sampai KL petang...

Well...another experience cuti2 Malaysia...hehehe panas2 ni rindu pulak bercuti kat London dulu....snowyyyy...

Love,
Amy

No comments: