Tuesday, August 12, 2008

A day with my bestest...

Eceh bunyi mcm sedey kot..tak de la..heh!

Well after lepaking at Old town..around 7p.m got sms from my best fwen Syapiq..dia la kawan favourite aku..cewah..(jap gi bayar rm5 kat aku!)..then dia soh dtg kat area petrol station near my house la..since kitorang mmg stay in the same place..Aku pun fikir apa la nak wat kat situ..sesampai nya aku disana..kulihat Syapiq,and ibunya..Azli with bakal fiance nya...Pak Tam's family..haha makan durian ehhh..!amboi suka sangat aku nih durian?!(heh yeke?selalu 2 ulas jek dah stop!) tapi sebab tension dengan keadaan sekeliling..dan people2 yang wat otak aku begerak perlahan..aku makan durian mcm makan nasi!hahahaha ..biar kan!!

But this is the 1st time la..lepak dengan kekawan lama..dgn ibu2 kekawan aku..dah rasa mcm 1 family..and im happy..tumpang jap kasih sayang ibu orang len..happy sangat!lupa semua problem..sebab tu aku tak tolak seulas durian pun dari ibu..(sedey,...thanks Syapiq ko ni tau je aku kurang kasih sayang!)

Sempat lak tu..tgh2 makan si Syapiq ajak gi karaoke...alamak..aktiviti lama nih!mana leh tinggal kakkaka..sokaaa!So aku pun alrite je..emm pic tak la banyak tapi ada la takat nak cuci mata..hahaha..okies?itu je nak citer...dah!

durians..
ni pic perasan sendiri..(syapiq cakap)
ni la bestfwen aku...Syapiq...makan tak hengaaatttt!
ni pic time karok!layannn....suara mangkuk ni leh tahan!
Azli and Wati (his becoming fiance..)

The conclusion is...Aku happy...and hope ada chances lagi lepas ni nak hangout dengan mereka...Thanks Syapiq belanja aku karok..next time aku laks!

2 comments:

Mrs. Amie said...

Hei..ko giler ek? Oi, "him" tu sape? yg mana satu? aku confused.. aku nak tdo umah nnt...ko tido la dlm bilik sebelah..hahaha...sian..nnt ayah kata aku tak mo balik umah.. semalam aril tgh betulkan hp aku la..aku tak tahu pun ko call...aril yg bgtahu..bengong mu...

dIaNa said...

ala la la.. rindu kat korang, jom leeeeeeee wat reunion, nak jumpa korang2 semua.. rindu bangat nieh.. .. huhu