Friday, October 10, 2008

bored day...

Hmm..supposed jumaat la paling aku tunggu..coz hari paling free..tambah2 lagik semua boss outstation..mmg patut aku happy guling2..!!tak tak tau la napa...haishh..

Reason aku jadik borink :

* kwn2 bz keja belambak afta raya..tapi aku maintain...leh ym sume..agagga..
* aku lapar..sbb smlm tak dpt mee claypot kat OU..baru nk order dia ckp dah tutup!!siap ko!
* printer kat office jammed!!
* kwn2 pun turut mengalami masalah tesendiri...bebassss
* bakal diisytihar janda..agagaga..(no comment..jawapan artist)
* x sabar tgu this weekend sbb ada 3 open house..(masa berjalan sangat lambat okk!)
* aku kena kerah wat hantaran hukhuk...(bukan tak nk buat..tapi tak de mood..idea cam samar2..)
* aku kena pergi bank..settle apa yg patut!(aku kena u turn kat kepong metro prima tu la aku malas..!)
* office mate aku ckp aku makin sombonk sejak cuti..leh camtu..(korang ckp aku gemok okkk aku tak nk kawan uooallls!)


tapi semalam..nasib baik la ada hamba Allah merangkap best fwen aku..Syapiq..ajak aku gi tgk Senario the Movie..kat OU..met Apitt my best fwen kat kolej dulu...sekarang tgk carik kerja pulak kat KL..dulu dpt kerja elok2 ko resign!sekarang mencari la ko!bebass okk!afta that we went to Uptown lama...sedap gila nasi goreng kat situ..then chit chat jap..around 11pm aku pun pulang la..lama tak hangout dgn dia..rasa pulak cam zaman sekolah..hadess..aku dah tua okk!


aku rindu kawan2 aku seperti berikut :
*Ap (housemate time study together2)
*Chieha (rakan gedix kat kolej!)
*Baity a.k.a Bet (counselor aku...hahaha cam jauh jek menjalara ngan kepong kan kan?!)
*Maya (huhuh tak sempat tgk baby ko lagik..mulut palilng neraka dia ni la!)
*Nik
*Kak Yam..
*Cousin aku eva..(bukan kawan okk..sepertalian darah! rindu nk gedix ngan angg!)


aku rindu aktiviti lampau aku seperti :

*lepak old town besama2 sambil bergossip (sebulan dah tinggal okk..sebab puasa!)
*gi bangsar mencantikkan diri..(cantek kee?!)
*hangout kat ou..the curve..mencuci mata...
*lepak kat hartamas square cam dolu2..
*membuat aktiviti gaya bebas besama kengkawan perosak..ija,dena,una..


Apa yg harus aku buat is :

*tgu this weekenddddddd....bebass!


4 comments:

Mrs. Amie said...

ooii giler...ingat ek ko hutang aku RM50 makan bukak pose.. ko jgn nak bebas sana sini enjoy2 tapi tak byr hutang... jgn ko nak bersedih2 sbb sume org busy...

amy said...

hahaha..hutang akan dibayar...sbr2 jgn malukan aku kat blog aku..jap gi kene tendang baru tau!...takat rm50 tu celah kuku je..jmp aku nanti..time kasihh..nextt..

diyanashukor said...

setakat nak buat gaya bebas tu takde hal la...nak buat kuak lentang pun ok je...nanti bulan 2 ke bandung buat la gaya ape pun....janji syyyooooookkkkkkk......hahahaha....

amy said...

okkkk janji bebasss!!ko ok ke nok?hahahaa