Thursday, November 27, 2008

Aunty to be..heh!!

Anyway..last 2 weeks i got news from my sis actually it's a gud news for me..anf whole Ahmad's family..agagagaa...My sis pregnant!Wah!Suddenly meremang bulu2 roma..agaga..macam tak pecaya..sebab??ye la since kecik2 sampai la dia becinta..dan kawin and lastly dpt baby..im proud of u abg ipar!!agagagga...n for u too sis!!

And for the 1st time la aku dengan rasa excited nya nak tgu perut kakak aku besar!!heee..pastu dengan rasa gedix nya..me n sis gi jejalan kengkonon cam celebrate arr agagga...survey mcm2 dari baju mummy dia sampai ke stroller yang yang price sampai 4K!agagga...ni aku bgtau abg ipar ko sure kata aku gedix kan..??pastu aku nak baby seat yang RECARO tu..Ya Allah..kak,kalau laki ko tak nak beli..ko tunggu la laki aku belikan nanti..aku tak kesahh nak jugak...!!(cam aku lak pregnant!)...

Dah la aku nak tgk citer 'detective conan' tak bagi!!dok gelak2 kat aku ni...dia tak tau citer tu best agaknya...siap ada sambungan lagi episode 2!tak ke nak bagi aku meroyan tak bg tengok!!hadesss...Ok ok back to my sis..dia tak de morning sick!dia ada 'nite' sick!agagaga..telebih hyper mmg camtu...aku soh pakai kasut crocs gi keja tak nk...high heel ko tu jugak la ko pakai...

And again kitorang gi makan ngan baby dia dlm perut tu..kat tempat fav mummy dia The Apartment kat The Curve..syoknya dapat baby!(letak tgn kat dagu sambil pandang ke atas=berangan la ko!) Motif citer ni adalah..aku happy untuk menjadi aunty..(1st time best arr 4-5 kali tengok...??agaga) dan happynya dapat baby..lagi best baby sendiri... (bila nk kawin nihh!) haishhh...
Mak buyung tgh pilih makan...

Gedix la sapa lagi...

After fikir2 balik..hmm suddenly rasa tak sedia nk kawin lagik..sebab byk sgt tangungjawab yang kena aku fikir balik...hades!

7 comments:

Mrs. Amie said...

ko mmg sangap..nak pregnant tapi tak nak kawin! motif?

amy said...

motif nya adalah BEBAS....
agagaga...BEBAS tapi HALAL...agagaga..aku tak faham apa aku ckp??!

eryan_emily said...

Alah, slowly lah tu Mrs Amy. Amy ni dah ade empunye, cum amenunggu tika & masa je kot, kan Amy? hehhee

D'Panther Nurul said...

so amy.. bila turn u pulak?? hehe..

amy said...

agagaga aku sunggoh tak soka pertanyaan sedemikian wahai nurul!!u gi buat hantaran u senyap2 okehh..agaga..

eryan..huhuhu..ye ye saya setuju..

dIaNa said...

Congrats to ur sis Amy!! ko tuh bile lak lagi?? *nak tanye gak walaupon ramai org dah tanye kat sini* hahaha!! Anyway, aku ponnn sukaaaaaaaaa sangat Detective Conan! sejak dari sekolah lagik aku kumpul komik detective conan sampai lah sekarang! hihi

amy said...

hahaha bagus2!!
aku asik kena marah je bila tgh asyik tgk detective conan sambil gigit kuku!!