Tuesday, November 18, 2008

Wedding mood... :)

Since business doing well...tgk schedule pun sampai end of this year mcm nak full...Alhamdulillah.. Senang hati bangat!Sibuk sangat buat hantaran orang..sampai ada yang tanya "ko tu bila lagi?!asik buat orang punya jek!"...Soalan ni la aku selalu dengar..tapi aku buat bodo jek..Well becinta lagi besh kot agaggaa..thrill sket.. kalau gado leh lagik pujuk2...nanti kawin kalau gado kena tgk gak muka dia ye nok! Tapi ni pendapat aku la..sapa tak nak kawin kan kan?Insyallah..kalau ada jodoh ada rezeki tak kemana la aku..atas pelamin la jawapnya!!

Citer pasal wedding..hmm..even nampak aku ni cam tak bernafsu nak kawin lagi...tapi bila tgk usia aku yg mcm tara2 patut kawin ni..hmm..mula la PMS!hehehe
I love white color...sebab aku rasa that color mmg "in" anytime..jatuh cinta aku! Mula la nak gedix ni..agagagaga...




i love this dress...kalau tak slh design dia mcm baju kawin dynaz..tapi lain sket la..

Aku mmg simple orang nya..dan aku tak berapa suka sangat ikut orang len..asal simple tapi gojes itu sudah memadai..leh camtu..no need to be GLAM!!nak glam hari len..aku just nak nampak sweet on my wedding..haisshhh...bila nak kawin nih!agagagaga



and simple ring too... so sweet,...!


Mesti ada yang tertanya asal aku tak suka diamond sebijik kat atas?!mcm hearts on fire ke..kan kan...aku saiz 8 anyway..(penting ke nak bgtau?!)hehehe..aku suka gak tapi kan..ramai sgt berebut cincin camtu...pastu kot la kan..diamond tu sebijik je..kot jatuh..hilang terus..kalau style camni kot jatuh satu ada lagi agagaggaga...Ok ok..aku gurau jekk!!(camne nak kawin nih!tak matured2 lagi!)


Tapi seriously aku mmg suka yang simple..tapi nampak sweet...hehhee...Pelamin?hmm..buat masa sekarang ni Nas Great Idea punya pelamin la aku suka...penuh dengan bunga..tapi quite simple...tah la..last aku tgk design dia kat Mid Valley yang wedding exhibition tu...pelamin harga 15K!meletoppp!

gambar sekadar hiasan..cewah...

Dah la..ni semua setakat apa yang aku idam2kan jek..tak kose nak citer lebey2....tapi yang pasti takkan jadik sebijik cam ni la..kan?harus la aku ada idea aku sendiri..and lagi best kalau business kitorang pasni leh buat pelamin lak..mana tau kan..haa..toksah gelojoh ok nak kawin...Rileks2..yang penting dan pasti..tanya betul2 dah sedia ke nak pikul tanggungjawab suami dan isteri..?!Banyak ooo nak kena fikir..

Sebab tu la aku tak kawin lagi...Ewah!ada ke orang nak?Itu lagi penting!Dah sekian..


2 comments:

Mrs. Amie said...

kumpul duittttt!!!!

amy said...

diam la ko!benci aku...