Monday, February 2, 2009

Photographer

Taraaa...hello people!!

Alrite..dengan hati yang leganya..aku lastly dah dpt khidmat photographer yang aku rasa sangat berbaloi..dan mempunyai style diorang yg tersendiri..Atas persetujuan me and Atim..kitorang decide amik Digital Syndicate

Kalau u guys nk tengok package dia..gi la click kat situ...
Since aku pernah tengok hasil kerja diorang ni...tu pasal aku terus amik jek..dan price yang dia bagi pun sangat ok la..untuk nak tunang nih..

Ok...pastu baju aku..aku dah gi hantar kat tailor!Tailor aku jugak la akhirnya...and hopefully baju tu cantek mcm yang aku idam2kan..agagagga..Oh ya!theme aku untuk engagement nih..putih!
So sekarang..waiting Atim..nk pilih cincin!!!
Semalam kitorang gi tengok citer Bride Wars..so..cincin engage saja dpt diamond sebijik!
nak yang itewwww!!agaggagaa...then Atim nganga!tq uuu!!

Alrite itew jek nak update..hari ni cuti so aku kemas2 apa yang patut...
Tak de time dah!
daa...

2 comments:

Dilla_Tan said...

i da tgk bride wars juge.... sgt best kan??? hahaha if im getting married soon... ko jadi aku nye wedding planner bleh? hehehe mungkin time cuti sekolah la.. tp tahun nye tatau lagi.. ahahahaha

amy said...

ahahahhaa giler..!!no problem!still can be your wedding planner too..but pls dunt married at the plaza!!