Thursday, February 5, 2009

time to rest..

Merisik will be held on 8th February 2009...at Mak Su's house @ Bangi...
Afta that..seminggu selepas tu..on 12th Feb 09...aku akan terbang ke Jakarta..with MAS...sebab that day ada promotion yg sgt murah..pergi balik cost rm200++....

Yang pergi me..ija,diyana and her becoming fiance..Faiz..
Tapi lagi best adalah..Atim and family pun kebetulan holiday kat sana..Jakarta and Bandung too...aku sangat happy..tapi dia lambat sehari jekk..so far leh rilex skett..Since semalam we all dah habis shopping for hantaran..!huhh!!lega babe!!

lastly..semuanya dah settle..hukhuk...
aku sokkaaa...pasni nk gi jejalan cari pasal..since jong jong inai dah tak carik pasal...agaggaga..(one of blogger yg bg gelaran tu!) so aku rasa aman skett...kalau tak macam dirasuk syaitan jek statement dia!ciann...byk2 membaca ye...bagi kreatif lagik..kreatif2 pun ko padam naper??haishh tak sampai hati jek nk paste kat sini..buat buruk blog aku jek dgn kisah2 murahan ko tu..!
agaga..ank nk jadik doctor ye....selamat2!!aku baca pun dari komen2 orang len..tak sangka statement ko makin lama makin melampau...haishhh...mintak jauhhh...

Okla..aku doa yang baik2 je untuk korang semua...Amin...

5 comments:

Aku said...

nnt tempek gambar hantaran yang u gubah and gambar the ceremony itself k. wishing u best of luck =)

f A r H a N a said...

dear, gd luck for this weken!!n hav fun for the trip to bandung!!!

jgn lupe beli souvenir aku!!!ahaks

amy said...

to aku : alrite!!sure...

to farhana : thanks dear!!

dIaNa said...

haluuuu cik amy... good luck n all the best yea.. nant kan kalau dah beli umah, nak aku design interior sila2 la contact aku yek.. hehehehe.. ;D

amy said...

ok boleh2..sangat memerlukan anda,.