Saturday, February 21, 2009

SuRpRiseeee.....heee

Hola there...

Last nite was amazing..sumpah!hahahaha
Well..mcm biasa after maghrib Atim amik aku kat umah then kitorang nak gi dinner la..
Masuk2 je kete dlm keadaan Mak Mandir aku nih..tarrraaaa....aku dpt...

flowers from him...tq baby!!

Pastu..selaku mak mandir yang tak pernah menerima layanan sebegini dari mana2 pihak..agagaga aku cam keras..ok aku malu..+ terharu + teruja..dll... (okk sila abaikan perasaan aku yang macam2 nih!!)
Yang aku tau..Atim soh pakai cecantik..amboi3! (sila buat naikkan jari kelingking anda bila menyebut amboi3..) selama ni tak tantekk la eh?? huhuhuhu...

Afta that aku tanya..kita nak gi mkn kat mana..??"ampang" dia kata..so aku pun ok je laa...follow the leader..agagaga..sampai jek tempat tu..ok mmg aku tak penah pergi la kan..Rerupanya dia dah reserved tempat tuu..hukhuk..so sweetttt... :) tetiba rasa nk nangis.. (Thanks Allah..turunkan insan ini kat aku...chupp Atim aku punya!!)

That place??!Awesome!Amy sangat sukaa...sbb surrounding dia sangat romatic ala2 bali gitu.. So dah jimat dah..tak yah gi Bali...agaggagaa...bermula la bibit romantik kat situu ecehh..huhuhu..sila jeles..dan scroll dgn drastik!agagaga..



background dia sgt tantekk kann...kalau terror teka la kat mana lalalllala...


Atim dengan gaya BOND...


nice view..haishhh...

me and him..tq syg!

Ok..After dinner..ingat nak terus balik..since aku pun kerja esok paginya..but tetiba terasa nak jejalan kat Danau Kota..so kitorang pun pergi..siap compare lagi barang2 kat situ ngan Bandung..tak jauh beza pun...rasa2 Malaysia lagi banyak choice.. :)

Setelah beberapa kali menguap..kitorang pun balik...cian Atim kena drive sampai Bangi plak lagi...Anyway,thank u again...I really2 appreciated!!Syukur.. Cuma tak sangka..dengan apa yang u semalam..rasa cam mimpi jekk..

** Amy!!wake up!...

No comments: