Tuesday, March 10, 2009

Engagement 08/03/2009

Series 1

Venue : Taman Ehsan,Kepong

Alhamdulillah semua dah selesai..aku sangat2 berpuas hati dengan semua preparation yg aku dah buat..dengan bantuan kakak,anties,cousins semua2 lah..lastly berjalan dengan lancar..even agak kelam kabut sket nampak agagaga...

For this entry aku kasik preview sket pic preparation yg aku dah buat sendirik..i mean merisik gallery of coz!Catering plak..just nice..mkn tak de prob..cuma memula ada confused sket abg tu bawak scallop color PINK!Again abg!i tak nk pinkkkk...lantas dia pun terus la gi tukar...okehh!peach color..just nice dengan tema kita kali ini..cewahh!

K la enjoy!!

Wall decor..untuk bilik sayer..gedik nk ala2 nas great idea gitu!!pic ni senget aku snap!

my handbouquet..seperti yg dikehendaki..yg ni aku buat!

room deco..


Me and sis bertungkus lumus prepared all this thing..even dia preggy pun dia gagahkan diri jugak...Thanks anyway!!Cousin2,Families.Fwens yang datang thanks a lot guys!!

NEXT...!

pic from digital syndicate



3 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk tgk pics lg..i tgh survey wut kind of colors nk wat tuk tunang nti..hehehhe...

amy said...

haa...bagus2..sesama la kita..well try sumthing new u!!mesti best!

SHER said...

my dear, just wondering, the pink is cherry pink or santa maria? I know its imported but just nak tau the exact name of that colour.