Tuesday, March 17, 2009

wut shud i do...

Hello..!!

Well merisik dah..tunang pun sudah..sekarang ni tunggu nk prepare untuk kawin la pulokss..
tapi apakah main point yang harus aku buat.. sekarang ni aku tengah menglist dewan2 yang aku nk pergi survey next week bersama Atim.. :)

After booked dewan, apa kah benda seterusnya yang patut aku buat??
Aku buntu.. sbb aku rasa even setahun pun cam tak cukup time jugak..ingat setahun tu lama??kejap okeehh!!Sebab aku tengok kebanyakkan bride to be mcm tak menyempat dah nak buat itu ini...jadik aku takot!dan sangat fobia bila tengok my sis dulu..penat2..ayooo borink nya kalau dah sampai tahap itew!

Guys..any ideas apa patut aku buat?hukhuk...sekarang ni aku cam statik tak tau nk buat yang mana dulu..dalam kepala ni..semua nak buat sendirik..tapi mampukah saya??

13 comments:

aszadha said...

waaaaaaa...harusla ko rs begitu...sbb aku pun begitu..

anil lutaze said...

ask u r sister to help u la..... yupe..skrg ni kejanya menempah2 dahulu..hehehe...aah...sbb tgk byk bride to be yg x smpt menyempt buat itu ini lah yg buat i sdr dr lamunan..kalu x..satu ape pon x jln... hik..

amy said...

hehehe...rajin sunggoh cik senah membaca blog saya..i love u..!!

anil..well mak buyung boleh bg idea je..yg lain teserah saya..hik3..mari kita usaha sesama..ayuh!

aszadha said...

laaaa...aku ari2 dok belek blog ko jer tau...kalau xupdate br mmg aku hangin...tp mls nak bising2 kat ko hehehe...

hidden.wing said...

damansara eh?

Pusat Komuniti Bukit Damansara (Nabila Huda's reception) pun ok gak...

Tropicana Golf Club pun boleh tahan, tp siling rendah sikit if u mind about ceiling2 ni hehe.

rate2 nye takde lah plak. tak penah call ehhe :P

Ayie said...

Lambat pulak aku dapat tau. Tahniah cik Amy!

amy said...

sanah ::ok2 jgn marah..aku syg ko!!

hidden.wing : yup by next week i nk gi bkt dsara tu!tapi kalau dpt rate lagi bagus kan?hehehetq for ur suggestion dear!

ayie ::hahaha thanks ayie!

Mrs. Amie said...

carik fashion designer, gift, entertainment, caterer.. yg pasti harus lagi meletop dr tuuutttt

oh pelamin buat sendiri kan?

sher said...

yeah...amy, bukit damansara is about RM800 for 8 hours and can fit up to 500 ppl per sitting, the hall is nice and big & very new

amy said...

oo reallyy??thanks sher!sangat2 membantu..thanks!!but stil available ke agagaga..cam telambat dah aku nihhh!!

amy said...

oi kak..please jadikan ianya kenyataan!!tak sabar sudahh!!

Mrs. Amie said...

klu boleh kawin lagi, aku nak kawin kat kampung... teringin!!!!!!!

tapi aku tahu takkan jdi kenyataan.. so, aku angan2 jela..

p/s - dik, stroller utk anak aku mana yg cantik?

amy said...

kampung pengantin kan ada!!
eh2..ni blog bukan untuk ibu2 okeh..ini blog untuk org yg nk kawen jek..shuh!gi blog ko!jmp kat sana!