Tuesday, March 3, 2009

Happy Birthday Sayang!!

Well aku tak sempat ari tu nak upload pic..sekarang aku post sekali ngan entry baru..
ehehhehee...mcm yang aku cakap..dalam pada sebok2 nak prepared untuk engagement kitorang sempat lagi kuar have fun!hehehe

28th February is Atim's birthday.. Well i bought sumthing for him..dengan keadaan masa yang tak mengizinkan sempat gak la aku lari sana sini kejap..tu pun gado leh takk??tak pandai cover line langsung aku nih!takpelaa..mengalah je aku pada hari itew ye..!

On 27th nite..having dinner with Atim's family kat Eden @ Bukit Bintang..After that me,Atim and his bro gi la menggilakan diri..cam biasa..kuikuikui...We all tak tau nak lepak mana..at last we went to Rainforest Bar kat Pavillion...

Happy Birthday sayang!!
nice couple but quite gilers..

one of VE's members..
Birthday cake share with his bestest fwen Sani..this one on mlm 28th...

This is our first time celebrate his birthday together as a fiance to be..agagaga..

Dear Darling,

Happy Birthday...Hopefully u suka present yang i bagi itew..and hope u enjoy that day.. :)
Tak dapat buat best2 sangat bcoz quite bz with the preparation..next year maybe lagi best kot kan??huhuhu... May Allah bless u..us..Amin!!

Love,
Bakal tunanganmu..

4 comments:

lmm said...

Happy Birthday...

amy said...

hahaha..thanks ya for the wish..

Sobby said...

one of VE members? which one is that? My cousin VE gaks.. Zaf :)

anyway congratz babe.. eh muka u cam kenal tau.. ex Twintech ke ek?

amy said...

no lah..just kidding!

sob..i mmg ex twintech lol!
u kenal baitty?i kan selalu ngan dia..