Monday, March 30, 2009

Weekend yang sangat sibuk..

Hi there!

Well saturday after kerja..Atim amik aku dan terus ke Putrajaya..untuk apa??
Pesta Perkahwinan kat PICC..and this is the 1st time la jugak aku jejak kaki kat PICC nih..sian kan?agagaga..

So menyervey la kami...Seronok gak..cuma penat sket..Well after that kitorang gi survey2 kat area2 Putrajaya for Atim's side...since tempat yang dikehendaki tak menepati citarasanya..hukhuk..


the main dais untuk hari itew...

kitorang yang tengah bosan...

Yang kelakarnya..singgah kat satu booth photography nih...ada plak contest tangkap pic sendiri(couple)..using their camera... hadiahnya adalah rm2500..meaning that diorang akan cover majlis kita (kalau menang la) ikut package rm2500..for free..

Dengan gedixnya we all gi la carik tempat agagaa..ades malu sudah!tapi belasah jekk..tak de time dah mcm ni lagi..so kita grab..

Then malam itew..dengan pantas kitorang kena siap2 gi wedding kat Dewan Merak Kayangan..since parent Atim kat Saigon,soh wakilkan.. sangat penat..patah balik ke Bangi..pas tu aku tido tak sedar apa dah..agagaga.. :)

p/s : syg, muka u nampak cam shakir okehh!dgn rambut itew..agagagag

4 comments:

Beauty Touch said...

heylo dear..toksah pening2 pk nak kawen..actually if u plan baik2
6 bln pon dah MORE THAN Enough to plan a grand weeding..i ada bt wedding plan..so tak keberatan utk visit ma blog..or gimme a call..semua yang kite sediakan..ikut u punye budget.keep intouch dear.muax!

amy said...

hi there!thanks ya..will visit ur blog!

anil lutaze said...

ahak..saya dan tunang saya amat pemalu utk join contest tu...ihikkkk

amy said...

agagaga..for the 1st time saya memalukan diri sendiri..agaggaga..pas ni jgn harap!!