Wednesday, April 1, 2009

Movies....

Yihaaaa...lastly dapat jugak aku tengok citer Confession of Shopaholic...yes2!!
Tapi suddenly baru tesedar...kalau fikir pasal kredit card..hancus agagagga...ye2 aku bayar okeh tiap kali guna!

Tapi aku tak la seteruk citer nih..ada limit lagi la kalau nk shopping..cumanya..perasaan ghairah nk membeli itew kat semua orang ada!hehehehe...

Thanks syg...bwk gi buka puasa (semalam aku puasa okeh) pastu bwak tengok movie..hehehehe...i loiikkeee!!

Oh ya..to Fatin (Atim's sis) Happy Birthday!!


6 comments:

aszadha said...

ko pose mender mie??? pose hajat ker ..? pose ganti..? awalnyer...

anil lutaze said...

saya juga baru nonton!! hahaha...saya tidak mmpunyai kad magis itu! ;P

aszadha said...

aku nunggu fast n furius jerk ni kekekekee...

amy said...

hahahah...no need to have the magic card!hancus kot kalau ada!

sanah..yup!semalam gi the curve lagik..kunun2 nak tgk movie lain..tapi org ramai gila sbb citer tu dah kuar semalam..preview kot..

Dilla said...

sy telah nonton fast n furius n shopaholic in the same day.. pengsan.. ouhh magic card itew... btwayakudaactivategoldcardygakupostkatentrydulu...ngehngehngeh

amy said...

agagagaga.a...hampes giler fadh!!tak adil okeh..aku di offer another 1 magic card pun aku tolak tauuuu!!menciii