Saturday, April 18, 2009

Dinner yang besh!!

Holaa...Semalam kalau ikut jadual aku tak jumpa Atim...tapi hik3...jumpa gak...
Atim bawak aku gi dinner jauh semalam..agagag..aku igt kat area2 damansara jek,...memandangkan bosan Atim bawak la aku kat tempat nih..

heheh..since aku suka pizza..dan tak penah lagik try pizza kat sini...

pic kami yang bosan kena tunggu pizza..

aku terpaksa..agagagga..

atim yang rela..hik2 chumel la kamu!!

aku suka pic nih..nampak aku slim walaupun tidak dari pandangan mata kasar...agagga

Let me share with u guys...sorry lupa nk amik pic pizza tesebut!Sesapa yang nk try gi la..dia ada 3 branches..satu kat em..Jalan apa nama dia...?Ha..Jalan Raja Abdullah...satu kat Ampang..(dekat ngan Ampang Point) satu lagi kat Subang Jaya...

Topping dia banyak..itu jek aku leh ckp..tapi yang tak best nya..kena tunggu lama around 20-25 minutes..even tak de orang..dah la sangat lapar okehh!

Yer..decoration kedai cantek la mcm theme yang dia nak...yang lain ok la..Thanks yayang untuk dinner semalam..dan hari2 lepas juga yang akan datang! I heart you!!

5 comments:

Dzulkarnain M.Razak said...

pergh pizza..ni yang buat perut aku semakin membesar..kalo ikutkan jadual aku tak post komen kat sini tapi aku post komen jugak..wakakaka
~terlanjur komen~~♪♫..kat bawah tu aku kene isi "surtaten"..ntah pape ntah..main belasah jer..layan kan aje..

Nariko said...

wow..must go..!

anil lutaze said...

rasenye blkg my ofis ade..kt bangsar..hik..tp now..mcm x boleh lg mkn all these things...hoho

amy said...

zul ::sudah la ko!pas ni belanja aku ngan liza laks!

nariko ::u shud try!hehehe

anil ::agagaggaa,...ciannyer..better nk mkn pun sket jek..okeh?

Dzulkarnain M.Razak said...

eh amy..jiran kita meninggal..innalillahi wa inna ilai hi roji'un..semoga rohnya dikalangan orang yang beriman...aminn..nanti diskas lagi pasal piza..tengah berkabung nih..