Wednesday, April 22, 2009

I saw this...

Sadisnya sebab baru ternampak benda ini di blog SaifulNang..hahahaha...
Since gift untuk wedding nanti aku dah dapat...so baru la aku release sket skarang...Try nak tengok photographer..aku survey2 jumpa benda ni...


even dia tulih aprilfool promotion..tapi dia tak tipu okeh!betul2 promo!

After that Candidsyndrome trus call aku..wah pantas nih buat kerja!!
So that akan ku buat appoinment ngan mereka maybe by this week jugak..Tapi sempat kah?
This saturday aku ada appoinment juga dengan designer wedding dress...haishh harus tekejar2..!

Ooo..tidak!disebabkan promotion ini la aku rasa cam tak cukup masa..leh camtu!?agagaga...jenjengjeng idea jahat sudah datang..!!apa dia??heheh tunggu...settle problem!

Sekarang saya tengah mengusahakan bunga pahar saya..memula nak buat 70 sahaja..tetapi kakak ckp buat la 80 tak membazir ribbon!huhuh..aku pun buat laa...

material is DIP..dan warnanya juga putih..

see..aku hampir siapkan separuh...so hari ni lagi separuh..cayok2...!!

Kenapa aku buat sekarang?Terlalu cepatkah?Jawapannya tidak..berdasarkan pengalaman lagi cepat lagi bagus..tapi sekurang2nya biarlah buat tu bila dah confirm yang korang nk kawin..Kang bunga telurnya dah siap kawinnya??hik3..dont over excited okeh kengkawan!..

If u guys nak tempah bunga pahar or apa2 jelah..make sure 3 months before..so that orang yg nk buat kerja tu pun leh buat dengan kemas lagi teratur..

Saya buat cepat sebabnya saya ada byk lagi kerja yang harus dibereskan..semuanya DIY..jadik kena la buat cepat..leh senang dikemudian hari...senang kah?agagagga..No Comment!

6 comments:

anil lutaze said...

amy...waah...great bargain seyhh....puas hati tu dpt candid syndrome..dgn harga cengitu

**berbakat lah adik beradik 2 org ni...bunga dip dah siap separoh..saya salute awak...chaiyok2

hidden.wing said...

CS promo tu for jr photographer kan amy?

Dzulkarnain M.Razak said...

yes..masih suci lagi komennye..mari iter komen...

amy:en zul..apakah pendapat awak tentang blog saya??

zul:pada pendapat saya..blog ini bagus untuk anak² muda yang ingin mendirikan rumah tangga dan mencari idea² baru untuk memeriahkan lagi majlis perkahwinan nanti..

amy:terima kasih ya en zul..soalan seterusnya akan diutarakan untuk topik yang akan datang..

zul:sama²..kecil sahaja bagi saya ini suma..

Reena said...

chaiyok-chaiyok!!! I punya bunga pahar sudah beres..Bakal Mak mertua buatkan..hehhee..
p.s- If SN amik, mmg meletups!! U ask also for Udey, his artwork mmg best.

AmyMizzunderstood said...

anil ::ye tu la pasal...so this saturday im OL agagag..sbb dah buat appoinment ngan CS!!

hidden.wing :: em..i asked for senior u!mintak udey tapi if saiful nang free lagi i sokaa!

zul :: thanks ye zul..agagaga buat soalan sendiri dan jawapan sendiri..tapi soalan tak merapu..bagus2!

reena ::yup..my sis dulu amik udey..i dah tgk pic dia sgt superb!saiful nang also la kan..hehehe

Mrs. Amie said...

Saiful Nang is around 5k utk 1 session.. sila amik perhatian.. Udey ok.. Mukhriz pun ok! Roger roger!