Tuesday, April 14, 2009

wedding dress

Actually sambil menyelam minum gak la air..tengah survey benda lain..benda lain gak aku jumpa..tengah fikir mcm mana la rupanya wedding dress aku nanti??huhuhu

Tapi dlm byk2 artist nya wedding dress i loiikee..Maya Karin punya...simple and sweet...haishh..sangat sedap mata memandang..


with white pearl..hukhuk..jeles okehh


p/s : yuhuu..yayangku..baju ni ok kan kan?quite modern dan cantik..


yang ini pun aku suka..lite2 jek..


sekarang tengah fikir pasal gift plak..okeh..keja aku mmg asik befikir jek..gerak nya tak jugak!
sekian...

6 comments:

Fadeadsy said...

same goes with me. pk2 mcm nak gile tp no action. urs still 9 months to go. my wedding 2 month lebih je lagi. all the best for u.

hidden.wing said...

heart Maya's dress too :)
tak pakai tiara pun masih gorgeous, kan?

*my preparation? stress gile tak dapat booking hall lagi :(

anil said...

xpe dear...u masih ada mase ...gambate buat research!!!

amy said...

fadeadsy ::wow lagi 2 bulan??hows preperation??

hidden.wing ::emm i book kat bkt damansara tu..tapi on 14th February full!teruskan mencari!!

anil ::oit bride to be!gi prepare apa2 yang patut..!!

SHER said...

Actually masa my wedding, i almost got to wear my hubby' cousin 's wedding dress which the design almost macam Maya Karin tapi its from Vera Wang. Memang sgt gorgeous for those yang tinggi especially macam u, amy. Nanti i try posting gambar tue, if i can find it.

I think if you buat kat Calvin Thoo pun cantik la.

AmyMizzunderstood said...

sher ::ooo my..u soo baik hati...tq!nak tengok2!huhuhu...yeah still looking for designer... :)

wink~