Monday, April 13, 2009

Great weekend!!

Hi!

Tired tapi menyeronokkan!hehehhee...Saturday after kerja..Atim took me..Well kali ni aku lak nak belanja dia makan..so we decide gi makan kat The Appartment..windunya aku nak makan kat situ...hehehehe... After that we all gi tengok movie..citer He's just no that into you!


Well citer ni agak lama kot..dlm 2 jam?kalau tak silap aku la..and jalan cerita quite membosankan..sampai ada gak orang kuar time citer ni tengah main..huhuhu..Atim's already slept!Aku terpaksa layan watak2 citer ni..umpama perempuan ni mcm desperate..yes i dun like!
Yang sorang desperate carik BF..yang sorang desperate nak kawin..yang husband tak appreciated wife..yang si gatal amik husband orang...actually aku agreed la..semua dlm citer ni mmg ada dlm our real life kan..but jalan citer dia lambat dan hambar!okehh..gi la tengok kot teringin..hihihi..

Sunday..Early in the morning..semua berkumpul kat Bangi @ Mak Su's house..planning for today is..nak gi ke N.9..1st destination nk tgk lil cousin kat PLKN..Well this is my first time la..dulu mana merasa!tapi mcm best..tengok dia pun makin happy..even memula asik nangis nk balik!!

this is our wirawati....

keta pun tired..

tah apa jek la diorang nih!!left side is my Mak Su..

After that kitorang dah janji ngan Ayah..nak gi tengok kambing2,itik,ayam dan ikan dia..kat Jelebu..Currently this is Ayah's business...So let enjoy the pic!!


bersama itik2 yg bising!!



Atim..hik3..


the kambingsss...yang bijak!!

Ada byk lagi pic..time kitorang bg mkn kat kambing2 tu..agagaga..yang best nya kambing pandai bukak pintu kandang sendirik!!tekejut gak aku tengok!tapi tu laa..this is the 1st time aku pergi tengok hasil kerja ayah..sebab b4 this asik sibuk la apa laa..and yang paling seronok is..aku nampak ayah sangat happy sebab kitorang semua datang kat tempat dia..huhuhu..Happy!

Oo..before balik KL..Ayah bawak kitorang gi Jeram Toi..tempat2 waterfall tu laa..even aku tak suka..tapi kena paksa..since tak best la tak join diorang berseronok2...!!aku turun gak mandi..hukhukhuk!!Air masuk telinga okeehhh!!tu yang aku tak suka!Tapi enjoy gak hik3...


6 comments:

aszadha said...

bestnyeer~~~

anil lutaze said...

besnye ur father ada ni sumer..saya sgt bercita2 satu hari nnti sya boleh bukak ternak2an ni sumer..convetional kan saya...ihik...

**ler..x bes ker??? saya bru mao ngk muvi ni..

amy said...

sanah ::huhuhu...sgt panas la kat sana..bepeluh2..!

anil ::oo really??bagus2...kambing2 tu sgt cumel..dan selalu lapar!and that movie bek u tengok jgn tegur agagagag...jln citer not intresting..harap pelakon je best!

aszadha said...

ko mmg...org bandor la katakan..aku kan bkal kd org kampung..kekeke...

Luth Textile said...

giler! macam besh tgk the kambeng's

amy said...

besh...lagi besh bagi diorang makan!!huhuhu