Wednesday, April 8, 2009

Whut If...

Hi there...lamanya tak update..tapi ada sumthing intresting bout this poem..
hehehehe...yang mana aku rasa...ada sumone yang suka sangat mencucuk2 orang lain..supaya orang lain benci each other...sekarang..hari ni aku dah dpt tau siapa..Well well well...i just dun give a damn la..aku pun tak tau apa ko sakit hati sangat ngan kawan2 ko nih?sbb sikap dan hati ko yang tak pernahnya ikhlas tu..buat ko tak habis2 belajar sampai la hari ni..hukhuk so sad!!
But listen..dgn bangga nya aku nk bgtau..aku tak heran langsung if..aku tak de kwan cam ko..seriously..poor u la..sian tengok..hik3...btw,gud luck la..if ko rasa dgn cara ko yang best tu leh buat semua kwn2 happy..

Friends tell you their secrets
Friends are meant to share
Friends are meant to cheer you up,
What happens when they’re not there?

Is it hard when you don’t have
Someone to lean upon?
When you need a friend to care,
but they, your friends, have gone?

What if you were split
Up from your best friend?
Do you think you’d care
If your friendship ends?

Would you slowly drift apart,
Go in separate ways?
Or would you both grow closer
Grow closer day by day?

What if your friends started
Saying things behind your back?
Would you stand and face them,
Or would your courage lack?

Perhaps it would be safer
To let your friendships mend,
Push these thoughts behind you,
And make the questions end.

Buat kwn2 yang seangkatan..jgn ingat aku diam aku tak tau apa yang jadik...
Okeh?Masing2 dah besar la..dun give me s**t!coz u will get s**t too... :)

4 comments:

Dilla said...

hemo hemo....
hahahahah
hows ur wedding preparation babe?

amy said...

hahahha...hemo sket jer..
wedding..otw la ni...bz buat sendiri punya..orang tempah pun aku buat jugak!agagaga

anil lutaze said...

byk brsbr ye amy..zmn i dulu pon ade mmber yg mcm ni..tp putus sahabat babe..babai lah gamaknya..

amy said...

heheh...kalau dah type L camtu..L for LOSER..aaggaga..i dun mind la anil...lagipun byk benda2 for future kita kena fikir...tak kose aku!