Thursday, April 2, 2009

Countdown..

Hola people...


Im so excited..and start from today..i will start to countdown..so at least tesedar la sket yang masa tu tinggal sket jek lagi..to prepare everything!huhuhu...
Since dewan pun dah booked last 2 weeks..hik3..and start to prepare dan LLB sat..huhu..dengan bangganya aku gedix nak announced..

My solemnization date is on 12 February 2010...and my BIG DAY is on 13 February 2010....!

Mari mengira beramai2..yihhaaaa...!!

11 comments:

Mrs. Amie said...

And ur future husband site is on 14th Feb!!!!!!!!! Tak penat ker?

amy said...

nak buat camner..nak Vday gak...gedix!tp semua dah settle..asal ko lama tak kembali ke pangkal jalan??ke aku yg tak de kat umah?confused!

aszadha said...

tahniah ler..dah kompom date huhuhu...
ko yg xder kat umah..aku tau...kompom 2..

anil lutaze said...

semoga semua brjln lancar ye amy... still ade masa lg nak buat reseach cari mcm2 tips2...besnye kalau i ade kt tpt u skrg...btw selamat menggali ...chaiyok2!

amy said...

sanah :: ewah2..tapi semalam aku rasa nampak ko kat umah kot..hihihi tak singgah pun!!

anil :: huhu ya mmg nak gi menggali lagi nih..hehehehe..

aszadha said...

aku mmg ader jerk kat umah huhuhu...ko mmg...laju jer nka blk..pas2 kuar blk..aku tau dah kekeke

amy said...

tak la kitorang antar liza balik..pastu aku lalu dpan umah ko..atim yang perasan leh tak!

aszadha said...

lorhh...terrer siatim cam bentuk bdn aku yeerk..kekekke...dannn..aku lupa lak ko 2 rabun wakakakakka

MsLovebug said...

goodluck amy..semoga evrytg turns out well. enjoy ur lovable tym :)

fieza said...

Congratz Amy... tak sbr nak tgk picka :D happy wedding!!

Zerra said...

anil, did u rent your nikah outfit or u tempah.. kalau tempah, bagi la i rent. really heart it.!