Wednesday, May 6, 2009

At last...

Hello people!!
At last..kalau nk tengok mini pelamin sulung merisik gallery klik kat sini

preview..

Anyway..semuanya memang la atas hasil usaha masing2 kan...cumanya..jangan la sesekali copy paste hasil kerja orang lain..sepatutnya anda kalau baru2 nk masuk bidang ni..tanya la pada yang pakar..atau yang berpengalaman...bukan main redah jek nak buat semua..asal orang buat dia pun nk buat..!jadik la camtu...sebab terlalu bodoh sombong!..hik3..beragakla len kali yer..

Since kami baru dlm bidang nih..kami selalu refer kat Kak Ida..(ni la sifu kami!) Dia banyak tunjuk ajar..tak kedekut ilmu..apatah lagi berlagak..(opss..!terlebih sudah..) Takat cucuk bunga memang semua orang leh buat...tapi rasa2 harus la rujuk pada yang lebih arif..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...

Thanks to Lya...yang pecaya penuh kat MG!(me,my sis,bro in law & fiance)
She said the pelamin was lovely!!hureeyy...yang penting nampak kemas dan teratur..and of coz pelamin untuk kawin pun we all provided!Girang nya saya...nampak gaya pelamin sendiri kena buat sendiri la yek??agagaga...

Thanks to Abg Aril (bro in law) and fiance (Atim tomey2!)..yang sentiasa besabar dan membantu..Atim always gave us suggestion and idea..Abg Aril said to my dad "Ayah tau tak,anak ayah 2 orang ni sangat cerewet??"agagaggaa... Harus cerewet kalau nk puas kan hati customers..and of coz la nak buat yang terbaik....Insyallah...

Sewonoknyaaa!!Who's next??btw..buat biz nih kan..tak elok nk berlumba2..untuk kebaikan takpe,tapi kalau rasa sorang2 cam besh tak dpt nk nolong!kuikuikui...malu bertanya sesat jalan uoallss!sendirik pikirsss...

9 comments:

anil lutaze said...

adek beradek yg sgt berbakat..amy...nnti kawen buat sndiri lah..hik...

Dzulkarnain M.Razak said...

alamak..banyaknye cerita aku terlepas..layan jugak lagu..

pasha:aku ingin engkau slalu..hadir dan temani aku..disetiap langkah yang meyakiniku..kau tercipta untukku~~♪♫

agaga(tiru gelak amymizzunterstood)

AmyMizzunderstood said...

kawin buat sendirik insyallah!kalau sempat..hehehehe...

zul ::sudah zul!

f A r H a N a said...

uols, sgt hebat okeh!!naseb i dh kawen okeh!!klu x iols heret u dtg umah deco iols nye pelamin..!!

neway, gd jobs!!!

AmyMizzunderstood said...

thanks nono!!need real fwen supported..hik3..muah2

zara said...

my..za rase kan...rase-rasenye....hmmm...tade ape..saje nak komen..hehehehe
:P

AmyMizzunderstood said...

zaharah...get out!!agagaga

SK said...

cantik la. very talented!

AmyMizzunderstood said...

tq SK!!