Monday, May 11, 2009

Celebration...

Well, Atim's invited me to celebrate Mother's day with him..and family as well.. :)
On saturday we all dah pusing2 MidValley..tapi tetap tak de yang jumpa..nak beli kasut la baju la apa la..harammm..hahaha tak sempat..rushing plak nak gi Nilai 3 jumpa family Atim kat sana..
His mum nak beli painting..ye..dia dia sgt suka painting.. :) sya pun..!Sebagai hadiah Mother's Day thn ini..

After that we all rushing plak nk jumpa photographer..Nasib la sempat..kalau tak..bila lagi la nak jmp..nasib jugak kat area Bangi!!After that balik..weekend jek aku mesti kat Bangi sekarang..Nasib la umah MakSu kat sana hehehhee...

Malam nya..dinner kat Mid Valley again..haha ok 1stly sbb Atim's Abah dah booked ticket movie...Citer apa??Star Trek..ini 1st time aku tengok citer nih!lembab la sket otak nak pickup!
We all dinner kat Kenny Rogers!yihaaa at last dpt gak aku mamam kat Kenny!..Oh ya..before that sempat jugak la me n Atim bought sumthing for her mum..Laura Ashley tea set..and Mak dia sgt suker...huhuhu...

Well bout photographer..dah deal nk amik yang ini...nnt aku post entry khas untuk photographer!..baju pun dah confirm nk amik yang mana..tempat pun kami dah setuju nk buat kat situ...Apa lagi?Theme?yes dah ada..color juge..dan semuanya baru..yang lama terpaksa dihapuskan..since dah share wedding..hehehe suke...

~~wink~~

Dan on Sunday..we went to Pavillion..at last aku beli jugak kasut..setelah sekian lama memendam perasaan...(sempat lagi la aku shopping!) Thanks to enchik tunang yang sentiasa sabar tengok saya tak berkenan kasut kat setiap kedai itew..hehehe..pic upload nnt..tak sempat nk upload! itu saje cerita hari ni!tata... :)

p/s :: pada yang sudi membaca (silent reader) blog nih!thanks ya..hik2 tak sangka ada silent reader...(terasa kembang hari nih) yang email juge tanya pasal hand bouquet..saya dah reply!
Oh ya..kehidupan saya tenang..even ada sumone masih iri hati melihat kejayaan saya pada hari ni.. :) thanks la baca gak blog aku hahahhaa...(dulu dia tak de blog..since aku ada dia pun nk ada gak!time kacih...tah sape dengki kat sape pun tak tau la)

13 comments:

Reena said...

ada jugak org yg nak iri hati...huhu. pedulikan saja :)

zara said...

ala...cemane amy tau za dengki kat amy ni..isk...kantoi ni...isk..hua hua hua..........

AmyMizzunderstood said...

reena :: hahaha..jgn tak tau la reena..dari dulu sampai sekarang kot org itew dengki kat saya..sedangkan dia patut malu dgn saya sbb peribadi heheh..tah la..ramai org yg tak tau malu nowdays!

zara ::ala zaharah nih...suka pecah lobang la..hik3..ngade la ko!

hotcocoa said...

wat tak tau jek amy. org dengki ni memang ramai. tak tau la tang mana yg sakit kt badan dia bila tgk kita happy

cepat2 upload gmbr! hehe

AmyMizzunderstood said...

love ur blog!cam gila2 sket..heheheh..thanks ya!tapi saya sudah ignore orang itew..tak tau la kalau dia still tehegeh2 baca blog ini kan?

Anonymous said...

ayo...sapa tu cik amy?? nmpknye die alert pada entry u!! i suggest u gune krim halia yg advertise di TV tu... tp panas la sikit..cousin i yg gune...

sarahsayangjiman said...

Sarah pon silent reader gak.
Baru start baca2 blog wedding bloggers...

Bestnya share wedding.
Boleh save banyak kan..:).
Sarah tengah plan jugak untuk share wedding tapi takut nanti ada masalah between families. Makcik2 mesti ader nak pot pet2 kan.. Risau gak..


Nak gak kurus kat perut and paha! Krim halia tu banyak jual..belas2 ringgit jer kalo tak salah.

hidden.wing said...

heyo, cepat update semua yang "baru" itew..! hihihi

Anonymous said...

ooo....biz u pun die tiru juge ke? erm..pelik la..nak buat mcm mana kan !! saingan u la skrg ni..tak silap i, harga krim tu not exceed than RM20.00..if i'm not mistake la...u try g survey dulu..

AmyMizzunderstood said...

sarahsayangjiman ::takpe sharing is caring kan??i dun mind nk share ngan sesapa...kan??

hidden.wing ::ya ya akan ku update jap gi!

Anonymous :: biz i tak kisah sgt nk tiru ke apa..tapi kurang senang ngan sikap angkuh orang itew,gud luck for her la..okeh!hari ni jugak nk gi survey krim tu!

p/s ::thanks kekawan baru ku...

sarahsayangjiman said...

yuppp..betul betul betul..sharing is definitely caring. :)

my friend baru lost 15kgs in in 2 months. dia makan jamu aper ntah katanya untuk tahan diri dari makan. Tapi kite memang akan haus gegilanyer.


Teruja sekejap dengar.

AmyMizzunderstood said...

huyooo...15kg??tapi bab haus tu yang tak tahan!amy rela tak makan nasi..huhu..penah try around 2 weeks..perut kempis okeh!hehehe

sarahsayangjiman said...

tak makan nasik..harus tak boleh..tapi sarah kena wat camtu jugak rasanya!!orang tgk muka, kata kurus, tgk paha ngan perut, orang kata gemukkk..haha..

tak bleh blah langsung..hehe..