Wednesday, May 13, 2009

Latest update!!

First thing nak update..pasal kasut yg aku janji nk upload hihihi..actually aku mmg sangat suka berjalan,window shopping,shopping dgn Atim..satu ketika dulu..aku memang tak leh tinggal heels..hahaha..betul..kemana sja!but then sekarang rasa mcm nk sumthing yg comfort dan lagi leh jalan jauh..(lagi panjang la kaki aku!!)

hush puppies RM 176++..aku pun tak ingat (after less 30%)

Tak ckp banyak aku terus nak yang ini!!sebab bila try Ya Allah..leganya kaki ku!So pas ni dressing ala akak2 la plak..ahahahah...Oh ya..aku beli kat Parkson,Pavillion..mesti lah dpt voucher RM10!tapi kami tak guna..ada pulak barang harga RM10 jek..tanpa mengeluarkan sebarang duit lagi??huhhu..aku anggap voucher tu tak wujud!

Pastu aku telah pun membeli legging secara online..sampai gak semalam..beserta balance duit RM4..bagus eh..pulang gak balance aku!thanks neway!!

legging aku color putih plak..(lagi la nampak kaki aku gemok!!ces)

Ok..about the photographer..lepas berdiskusi dengan Fairuz Ismail..(penah dgr nama dia??) Rasanya price dia sgt ok..pic dia pun cantek jugak.. Korang gi la tengok kat sini
Aku attached sket pic2 fav aku... :) ~wink~

pic credit to avicennastudio

Kenapa mereka??Aku dah compare between him and satu lagi yg aku dah pergi...Fairuz sgt flexible..package dia banyak option..dan terlalu membantu la pasangan2 yang nk kahwin nih!pic dia pun leh tahan..editing semua ok!!Album and design aku serah kat Atim sbb dia lagi pakar...(Atim sgt cerewet bab design sbb dia seorang designer!harap maklum!)

Outdoor pun dia buat la of coz..tapi yang baik nya..dia siap leh tolong carikan props lagi!kat situ jek aku dah teruja..hahhaha..at least susah sesama senang pun sesama la ye?camni la yang kita nak carik! Oh ya..artist yang pernah amik kat dia adalah Syarifah Aleeya(DJ Hot FM) Itu jek yang aku nampak kat studio dia ari tu!heheheh..

About baju reception pula.. Atim agreed nk buat kat RizmanRuzaini..Our next appointment on June..venue masih dlm perancangan..Insyallah..dan harap semuanya berjalan lancar..!!

p/s :: Aku ada tunang yang perlu aku hormat..Ya Allah..bersihkan la hati hambamu ini..Amin..

aku happy tunang aku nak balik hari nih dari PD!yihaaa..



8 comments:

anil said...

amy...oo..yee..skrg ni nk cri kasut yg sdp pakai je kan... amy..awak mrh kt spe tu..hik..meh saya sebat dia..

AmyMizzunderstood said...

huhu anil..kalau nk citer tak leh kat sini..jap gi org tu terasa..hik2..

f A r H a N a said...

oit!!bile ko edit..ptg td xde lak pic atim..nih dh ade laks..siap ade note giteww!!

AmyMizzunderstood said...

kena ada hahaha...menandakan aku hormat tunang aku.. :) wink~
mls aku nk fikir org buat jahat..lantoks le..janji aku happy..napa perlu skt hati sendiri? no point la..

Jasmin Hassan said...

ur having photog from avicenna studios? cool. my fren photog there. love their work.

AmyMizzunderstood said...

oo really??hehehe..nice kan their works?i dah dpt package dia semalam..:) berbaloi!

geng lepak said...

aku macam kenal jer posing gambar nih..mane aku jumpa ek..hehe

jangan marah ek

AmyMizzunderstood said...

lor..wut pe nak marah plaks..sume orang amik pic camni..tak caya try tengok...agagaa..