Wednesday, May 20, 2009

Teruja + Tekejut +Happy!!

Holla...bz sket nowdays..!
Weekend ari tu aku gi tengok citer Angels and Demons..with Atim..hik3..
Citer ok la..cam Da Vincci Code juge..agak pening kalau miss 1 part citer...!

besh2..sonok+geram pun ada!

ni tak de keja..aku layan kan jek..@ Pavillion... p/s:legging baru..agagaga..

On Monday..kitorang bosan..since tak de orang kat umah..aku gi lepak kat desa park city ngan En Atim...cam biasa..we talked about life..wedding...future... :) so sweet....

Yang lagi sweet...semalam..dia dtg umah..kengkonon soh buang sampah sarap dlm keta dia..dia bagi kat aku..then aku nk buang la..ada 1 box..yang tu dia ckp jgn buang..then aku pun tengok laaa...hukhuk... apa benda nih..

taraaaa...baju Jaspal yang aku sgt suka tempoh hari...tapi agak mahal so aku tak jadik beli!!

heeeeee..excited saya!

akhirnya dpt juge...thanks yayang!!

Seronoknya saya tak terkataa.. :) dan lagi seronok wedding venue semalam kitorang dah pergi booked!AWAS ye sapa curik date dan tempat itew!agagagaga...(dgn price yang special..yihaaaa!)
Lalallalaa..tido pun tak lena..!agaggagaa...

No comments: