Friday, June 12, 2009

gedeganggg!!

Ni aku nk story suka suka..tak penting dan tak de kena mengena ngan wedding preparation aku buat masa skrang...semuanya ok...cumanya aku sekarang kat office..Suddenly phone bunyik..then aku pun pick up la..

org itew : "Hello..ini Bukit Tinggi ka? "aku cam terkasima ayat apa aku nk bg orang nih!

aku : "Bukan..encik salah nombor ni.."cuba berbuat baik pada hari jumaat yang mulia

org itew :" Ha?!!salah ka?mana boleh!ini lu punya orang bagi ini business card!" katenyerrr...!!

aku : "encik nak cakap dengan saper?"

org itew : "itu pelempuan la"ok now aku rasa cam len sket...sapa kah?aku pun layan..agaga

aku :"boleh saya tau mengenai apa?"

org itew : "ini anjeng arr..mau potong itu rambut!!!" GEDEGANGGGG...!!!sekarang aku nk pengsan!apa aku boleh buat korang????

aku : "oo..u salah number nih..ni kat KL..**bank.."aku dah geleng2 kepala...nk tegelak pun ya!

org itew :"Oo..yaka?Oklah2!" terus dia letak...aku kat sini agagagga..tension!!

HANJENG katernyer......!!!LARIKKKKK....

8 comments:

dialicious said...

hahaha..kelaka nye..bukit tinggi N potong rambut anjeng?hm..musykil

AmyMizzunderstood said...

tu ar kdg2 diorang nih..bukannya nk amik tau nombor phone tu pangkal dia kat mana?ayooo tension!!dah la potong rambut hanjennggg!!

zara said...

my za rase..za ade upah org call amy..die kot..hehehehe...wekkk

f A r H a N a said...

eh, bukan ko ade bela ke dulu?agagaggaga...aku slalu jer kena org salah nombor...

kdg2 aku layan jer..ekekek...tp kena tau hujung pangkal lar...klu ko nk tau, ade mamat nmih die slh no satu masa dl..smpi skrg trus jd member okeh!!bleh??aku layan jer...;p

AmyMizzunderstood said...

zara ::ko jgn ngade!

farhana :: hehehe byk la ko!jgn memain sbb slh nombor gak noliza ngan husband dia jumpa tau!hihihi

f A r H a N a said...

alamak..ye ker...xpe, aku sgt setia okeh dgn suami terchenta!!!

AmyMizzunderstood said...

farhana :: hahaha...ko jgn la gatal layan!!

f A r H a N a said...

aku suke beb!!bukan disengaja kan.. :D