Thursday, June 11, 2009

Official Photographer...

Hi there...

Pejam celik pejam celik...baru la rasa ada sumthing jugak yang berjalan...even nampak mcm slow n steady je...hik3..Semalam went out with Atim..dan akhirnya dia sudah pun booked itew Avicenna as our official photographer for nikah and majlis reception gue!!

Again..aku nk attached new pic from Fairuz Ismail..(sekarang sudah jadik kwn baik enchik tunang!)

i loikkkeee gilew2 this pic..sgt dramatic!
this one too...!mari ukur bulu mata sape yg panjang..hihihi!

Editing semuanya Fairuz (as principal Avicenna juga) yang buat..yang paling aku suka Avicenna sangat flexible!
Thanks yayang!!Legaaaa...NEXT!!


12 comments:

* Nat Azmi * said...

wah...cantek cantek...good luck with the wedding preparations... ;)

f A r H a N a said...

congrats dear...akhirnya dpt jugak photographer yg anda mau kan!!!gd jobs both of u...

NEXT2!!!he he he..

AmyMizzunderstood said...

nat azmi :: thanks ya!!

farhana :: tq dear!NEXTTT

aurinh said...

hehehe amy - akupun ambik fairuz avicenna
diah pun rasanya..
ramai betul blogger yang ambik fairuz

anil lutaze said...

yayy!!! saya boleh imagine awak di dlm pic tu nnti...hik...

AmyMizzunderstood said...

aurinh :: yeke???ya saya tahu diah amik avicenna juga..:) actually dia ada reasonable price..pic pun cantek dan dia selalu membantu...seronokk!

anil ::wah anil..sunggoh power imiginasi kamu!

dialicious said...

betol2..setuju..saya letak seniri price n die baikkan..huhuhu

AmyMizzunderstood said...

diah ::betul2..rerupanya fairuz ni adik dia kwn baik dgn tunang amy!!wut a small world!hahah

sweet cravings said...

amy.. bestnye.. all the crucial things mcm da settle je.. :P bluek! jeles bole?? hahha. no la, i'm kidding la dear.. hee

i'm so happy for you.. ;)

AmyMizzunderstood said...

sweet cravings :: hehehe...rilex dear ada 7 months ++ lagi..hihihi...tapi untuk mengelakkan benda2 yang tak diingini berlaku..prepare la cecepat..kan?nnt tak yah fikir2 dah u just bayar je the balance!

p/s: i jeles ngan diah!hahahaha

dialicious said...

amy-nape jeles dgn i plak?kan we both hired the same photographer.hehe..i lagi jeles coz u have 7 mths away bleh buat mcm2 lagi..heheh..nway,jomla gathering!

AmyMizzunderstood said...

diah :: hehehe..sbb u ada beg LV for hantaran!i jelessss hahahhaa...jocking tau diah!wahh sempat lagi gathering!!tak bz ke cik kak??nnt my wedding i book 1 table untuk blogger sahaja..leh camtu..tapi since blogger dh byk kawin..so kena book 2 table!leh camtu?