Tuesday, June 16, 2009

Jumpa kami team MerisikGallery!!

Hi there!Jumpa kami, MerisikGallery di ::



Venue : Booth 16B - Amcorp Mall,PJ
Date : 10-12 July 2009

Untuk exhibition ni je,MerisikGallery buat promotion...so kalau book within 10-12 July nanti akan dapat special price!! Termasuk harga hantaran, table deco, hantaran, pelamin etc...

Pada sesiapa yang berminat untuk bukak booth..boleh la drop kat comment box..

So jumpa kami di sana!!!!!!

12 comments:

dialicious said...

wah..one step ahead..congrats dah ade booth..hehe..amy bikinla pelamin seniri..mesti best ikut citarasa seniri kan..hehe

AmyMizzunderstood said...

diah :: haaa..tu la..rite now planning pelamin buat sendiri!senang dan jimat sket..hihihi thanks diah!

littlephia said...

hi amy. how special is the special? leh la upah tuk hantaran..? eheh

anyways, im linking ur blog to mine for reference :)

hidden.wing said...

tahniah to you & your sis dear! dah dpt your booth theme?

bestnye dapat buat pelamin sendiri...on top of cost saving, sure puas hati kan ikut taste & creativity sendiri :D bertuah nye orang2 kreatif nih hehehe

AmyMizzunderstood said...

littlephia :: special ke tak..kena pergi la..hik3..hanya yang walk in saja kita bg special price!

hidden.wing :: Thanks u!booth theme dah dpt..yang sweet2 jek...

esca said...

on that same day pon ada juga kat jalan conlay...which one should i go?ehehehhe

Ole-Ole Manis said...

Kalau book for next year bole ke? :)

AmyMizzunderstood said...

esca ::yup2..ada 1 lagi exhibition..y not u dtg untuk kedua2nya sekali??hehehe

ole-ole manis ::boleh..tapi nk book on that day sahaja.. :)tapi next year tu bila??hahha

f A r H a N a said...

waa...i xsaba okeh nk g..he he he..:D

AmyMizzunderstood said...

farhana ::okeh!make sure ar nono!hhehehee

Mrs. Amie said...

pasti ada yg jeles sehingga meninggalkan komen tak berhati perut kat blog ko kan dik? asal dia susah? sape yg kacau sape skrg tetiba nak ckp org poyo? mind u.. malay minded mmg slalu dengki..agagagag...shuh shuh.. a pathetic kurap cat...meow..

AmyMizzunderstood said...

mrs amie ::tah la..lantak la dia..mungkin dia sedih kot mengenang nasib dia agaggagaa...