Monday, June 1, 2009

Official Make Up Artist..

Hi there!Agak bz last week..dgn kerja kat office..customer request...ayo..pengsan!!
Tapi macam mana pun my wedding preparation tetap berjalan lancar...Alhamdulillah..

Cerita pasal make up artist..aku sebenarnya lebih tertarik pada sentuhan Amy Janz..yang sangat gojes!Sebab aku suka tengok Rozita Che Wan..lagi Amy Janz yang makeup lagi la double2 aku suka..hahaha ayat dah macam kelly eng dah aku nih!Tapi nk buat camne dia sangat bz...terpaksalah aku carik orang len..hik3..Ya..aku nampak sangat cerewet untuk makeup..!!huhuhu..maklum je la...hukhuk..

So..2nd choice aku adalah Tiar Zainal..Since dia makeup Linda Jasmine ala2 comel and nice gitew!If u guys ada beli Pesona Pengantin yang paling latest cover depan Zamarul & Diana Rafar..haa..tu pun dia yang makeup ye..!

aku suka rambut fresh2 cam nih..nampak elegant!

Tiar Zainal aku dah book untuk reception aku nanti Insyallah.. :)
Atim proceed aku pun on je la...hhuhuhu...
And now..my official makeup artist for my wedding is Tiar Zainal.....yihaaaaaaa!
Thanks Yayang!!

After this nak settle photographer puloks!see yaa!

15 comments:

Anonymous said...

your wedding is in 8 months time and amy janz is already full booked? wahh...
i like tiar zainal too...brapa die charge ye?

dialicious said...

great choice girl!i personally prefer tiar zainal than amy janz.heheh..congrats

Anonymous said...

hi there :) sgt suka this entry. since i pon in dillema choosing either amy janz or tiar for this past month. sgt suka amy mekap rozita. hehe. tapi lastly i pon chose tiar, harap smuanya ok ;)

f A r H a N a said...

gd jobs dear...byk dh setel tuh...;p

AmyMizzunderstood said...

Anonymous 1::rasanya till january next year pun dh ada org booked!i tak amik dia coz dia sgt bz..nnt tak focus kat i so i cam malas!even makeup dia cantek dan murah sket berbanding tiar..

dlm KL,dia charge me RM850 jek...amy janz RM800..terpulang kot korang pandai bodek2 hahahah...i malas!

diah ::thanks diah!hehehe...

Anonymous 2::hi there!makeup tiar pun cantek jugak..dun worry insyallah semuanya ok!

farhana :: ya nok!at last aku berjalan gak hahahah..asik pilih je keputusan tak buat2..tapi alhamdulillah settle part nih!
Amin...

Upcoming Big Day said...

huh..nice shoes babe. 8 months ahead but u dah blh visualize dreamday wedding u. I tak plan apa lg. Still blur la darl. Salute lah kat u. Share la some tips.. (*wink)

AmyMizzunderstood said...

Upcoming Big Day ::ok sure!nnt i drop kat blog u!tunggguuuu....

Anonymous said...

hai..leh tau tak katne kak alia amik pelamin tuk disember aritu..bleh send kat email..
thanx

md_aidil@yahoo.com

May 27, 2009 8:54 AM

anil lutaze said...

hik...i nebes ni...teruja pon ada...sgt x sbr juga for tiar's touch kt muka i...hak..

AmyMizzunderstood said...

anil :: yaa i pun sgt tak sbr nk tengok u!!tapi sure la cantek anil cantek orang nye tak gitew!

hidden.wing said...

the moment i read amy janz line, i know he's sooo your taste :D hehehe
your second choice pun meletup...!

AmyMizzunderstood said...

hidden.wing :: yaa hahhaha...tu la..not my rezeki then i choose tiar..coz dia follow up dgn customer.. :) even dia bz!

Anonymous said...

hi.... sgt gojes make-up tiar n u wont regret when it comes to ur big day....

my wedding last year, at first i choose amy janz gak but due to his schedule full, he refer me to tiar zainal....

seriously i mmg suka makeup tiar zainal... he makes me look natural during my big day...

anyway good choice :)
mmg x rugi u pilih dia :D

Anonymous said...

betol2..i plih tiar over amy coz dia sllu folo up customer :p tu buat i tekejut..

AmyMizzunderstood said...

anonymous 1::yeke??huh selamatt..but then i dengar ramai gak yang feedback tiar make up cantek.. :) sya sokaaa

anonymous 1::ye la...dia tanya everything!!tekejut la sangat bagus la dia entertain customer!