Monday, June 8, 2009

Bridal Shoes

Haishh..rite now aku mula la memikirkan benda2 kecil yang tak berapa nk penting sebenarnya..tapi penting gak untuk kepuasan aku!hik3...Since semuanya dah include package accessories,veil and shoes..Suddenly Rizman said "kalau nk kasut design yang u suka pun i boleh buat!cari jek!" jengjengjeng...sapa soh cakap kat aku...!kan aku dah excited lebey!hik2..

Aku pun carik le..google sana sini aku jmp la beberapa kasut yang aku suka...aku suka design yang simple tadi ada certain2 tempat yang orang akan ckp "cantiknya!"yup2!simple yet exclusive!!


Kebanyakkan nya dari Jimmy Choo...Both black n blue kat atas ni design dia sama tapi belakang dia jek lain sket..aku jatuh hati nampak kasut yang kedua itew.. hik3..leh ke??

17 comments:

anne.zaqwan said...

its gorgeous amy!

AmyMizzunderstood said...

yeah..tantekk la!haishhh..

anil said...

hah...kn senang yo..bg depa buat jek kan..dah save dah...

AmyMizzunderstood said...

anil..mmg diorang yang prepare semuanya..from top to toe..tapi design dia i leh pilih hik3..tu yang gedix sket nih

dialicious said...

cantiknye!i like the first one..hehe

Nariko said...

canteknyer.. slurppp

zara said...

my...demam diyam2 la.....nnt jangkit...hahaha

hidden.wing said...

peep toes! *drooool* :D

AmyMizzunderstood said...

diah ::amy pun suka yg first tu..tapi cam risau tesangkut kat kain..tak ke??

nariko ::yup2 cantek kan??

zara :: zara..dah bek dah laaa...ces!!

hidden.wing :hihi..nice kan?

Suzie said...

semua shoes yg amy display ni cantik2 n mmg taste kak suzie.masa wedding kak suzie beli nine west punya shoes lebih kurang design jimmy choo yg biru tu tp yg kak suzie punya kaler gold.

AmyMizzunderstood said...

suzie ::kak...amy dah tgk kasut akak..cantek jugak!jam itew pun!hahaha

sweet cravings said...

amy... i like the all!! :P
tp,if kain u lace or siffon n panjang ... i rasa kna avoid detail yg banyak on shoes kot.. sebab ari tu, my fren, kain dia tersangkut kat kasut.. huhu..y

tp, all the diamante details on these shoes memang la breath- taking! :P

AmyMizzunderstood said...

tu la..amy takot tesangkut kat kain!!tu nk kena tanya si rizman tu..takkan keja nk angkat kain je kot time wedding hahaha

Mrs. Amie said...

jimmy Choo? Aku pengsan...time kacih!

AmyMizzunderstood said...

bukan la jimmy choo...tapi design jek..

sarahsayangjiman said...

Sarah penah tgk tempat dorang pegi buat kasut ni.Rumah kedai kat jalan ape ntah. Sarah ikot budak fesyen uitm shah alam gi amik kasut kat situ.. Time tu Hatta Dolmat pon ader amy!siap masuk lam keta sarah agik time tu!!*nak pengsan sekejap.haha.

Dorang kater kasut tu kita bleh design from RM200 ringgit ke atas depending on the design.

AmyMizzunderstood said...

sarahsayangjiman ::yelah tu..diorang tu mmg dari uitm...hehehe..rasanya kat situ la diorang tempah.. hik3