Saturday, June 20, 2009

Wedding Ring

Hi peeps!

Rite now im still looking for my wedding ring..Well sumtimes kuar,kitorang jenguk2 jugak Habib dan semua la jewellery stores sekitar Lembah Klang nih..tudiaaa..hehehe..but aku dah tunjuk kat Atim which one yang i suke gila babeng nya la..Atim ok jek..janji under budget..heheheh...thanks ye yayangku!

For the beginning, aku suka la seketul diamond..tapi since tunang,aku dah dpt..so tak mo la sefesyen jek..aku minat gak yang ni :

3 diamonds..dah try dah mmg tantek yee..

this one tu..tapi kat habib bukan 1 diamond besar kat tengah2 tu...ni fav!!

this one full of diamonds..dah try juge..after discount jek mampu beli..agagag..tapi tak selesa..

ha..ni lagi haven..yup im in love with pink diamond!!

baru la mcm dato' siti...katenyerr...!

pink sapphire..this one is nice!simple n nice!


i love pink..tapi kalau batu biru/purple pun cantek...jatuh cinta aku!!haishhh...nak yg ni...leh tak??

14 comments:

hidden.wing said...

Habib fan ye...

try checkout KLCC..diorg bukak booth & i heard HOF ade 30% off..usually 10% disc je..not sure how cheap lah after disc :P

goodluck in ring hunting!

AmyMizzunderstood said...

hidden.wing :: shud wait till 50% discount then baru serbu...hahahah...that day i dah pergi checkout the ring tapi sudah habishhh!

princessdHani said...

any, where did u find those eternity? m plnning to go to kl this aug, i hope u can tell me where to start ring hunting.. hehe

btw, i saw one eternity at Habib the other dy.. it cost aboout 16k! kalau 50% pun beum tentu bleh beli.. huhu

sitijamilahazmi said...

amyyyyyyyyy yang second tu sumpah lawa amy!oh God!sudah carik ring ya?advance la preparation!

Dayu said...

berkenan gak yg 3 bijik tu
tapi kemampuan mengizinkan yg sbeijik je..maka terima la dgn hati yg redha
tu pun kena tggu time habib sale
*takpe,saya sedar diri*

batu pink pun lawa gak kan

Mrs. Amie said...

hearts on fire (HOF) diamonds jarang sale smpai 30% dik.. klu yg discount giler babai tue, diamond besa jek..
try la tgk kat KLCC klu dorang kata HOC ada less smpai 30% tue..

Upcoming Big Day said...

kalau sy pula harus tunggu 70% agaknya.. heheh.. teruja jugak tengok pic cincin2 nih.. ;)

zara said...

hahahaha..amy2.............

AmyMizzunderstood said...

semalam again try lagik ring with pink diamond..aku ni gila kot..tapi cantek la!!try2 pink is not suitable with my skin color..tapi bila pakai batu hijau..tudiaaa...biru too!tantekk!nak jugakkkkk..i dun care if itu bukan HOF..!huhuh

fizz said...

amy nk batu biru yerk. batu heejau mcm angelina jolie pakai masa awards ape ntah tu tanak ke. hot jugak. tp pink mmg schwweeeettt!!

yanna said...

cik amy...
my wedding ring, incik azam kasi itu HOF...siap ade cert lagik.
i suggest u HOF lah, is a perfect cut diamond from pak habib, (bak kate salesman itu kepadaku).HOF just ada kt habib je, tpt len xde.tp i also like itu batu pink, sgt cantekkk.

AmyMizzunderstood said...

fizz :yup2..pink sangat hot kan??hihihi...hijau is nice too..

yanna :Insyallah kalau ada rezeki.. :)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

suka yang 1st heheeh agak2 leh tak aku kecek bakal tunang aku hehehehe

AmyMizzunderstood said...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah :: buleh...kalau tunang dah camni...kawin tah mcm mana la yee??