Monday, June 22, 2009

Hantaran Haunting....

Hello peeps!

Well masa berehat la katakan...so tak de sangat benda nak di update..cumanya sekarang aku dah mula carik stuff for hantaran nanti...ye terlalu awal...tapi kalau stuff yang nak diberi tu berupa buah2an,cake2an..sahaja takpe..sehari sebelum aku leh usahakan..ini...harga leh buat wa pengsan!agaggaga..takpe akan ku usahakan untuk tunang tecinta..kan kan?

1st thing yang kitorang decide is watch!

nafsu pertama

nafsu kedua..(aku suka)

nafsu ketiga (FAV)

nafsu terakhir..(tak bermaksud aku tak de nafsu dah ok!) paling stylish!

Semua nya still under budget...Burberry tu ada couple dia..harga sama ok..bukan package!hehehe...Atim sgt suka ini...Marc Jacob cantek..tak mahal sangat..nampak cam memain sket..aku peduli apa..!

Kennet Cole sangat suci..nampak anggun jek bila pakai..ni tak try lagi..nnt nk try..tengok la anggun ke tak..agagag...CK?sgt stylish..tak payah risau takde jewellery..complete!!tak silap ada 3 color..

Tapi masih dlm pertimbangan yang mana satu nihh....atau lupakan jam (sebab jam dah ada!gatai aihh..) carik benda lain?yihuuu...handbag mungkin??hehehe..



4 comments:

* Nat Azmi * said...

amy, i like nafsu kedua n ketiga you tue...hihi..cantik and sweet and pure innocent...kuikuikui :P

selamat hunting...i pun tgh menhunting dan menghitung lagi nie...nasib baik tgh GSS...:P

AmyMizzunderstood said...

nat azmi ::yup2..i loikee kenneth cole la..elegant n sweet!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

tue namanyer nafsu buas wakakak sumer ang suka wakakak kira okey lah tue atleast org taw ang ada nafsu wakakaka

AmyMizzunderstood said...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah :: hahaha betul3!