Thursday, July 23, 2009

Greennnn

Hola..again!hari2 ngadap blog nih..cam tak de keja lain kan?agagaga
takpela..cumanya aku just nk tanya korang mana leh dpt benda nih??

senang citer boh benda ni jek kat guest table..kan?tapi adakah?simple yet exclusive..
comelness
*forget where i get his..

Everything is green...kang juling bijik mata!tapi sun worry major color still white!muahahaha
Huh..6 months to go!VIP gift saya sudah menyerahkan pada mak enchik tunang...the rest masih lagi harus diselesaikan...Bunga pahar otw..lagik??

Huhh..esok ada hantaran yang harus di kerjakan...tanpa kakak!rasa2..bilakah masa yang sesuai untuk aku stop buat hantaran dan menumpukan sepenuhnya pada persiapan perkahwinan ku ini?




14 comments:

naddynad said...

amy, urmmm mcm penah nmpk kat d curve jeh...xsure, huhu uwaaaaa xigt...

btw, amy, nad nk tnya hantaran utk fresh flower u charge brp??...
kalu sudi amy..bole email nad di ...naddynad@gmail.com

thanks..

BuTtErFlyInFraMe said...

mmg cross habes laa mata...hahaha
tapi cantek what..plus kalau kat guest table tu susun je buah apple bentuk piramid..lps dorang mkn dorang ambik je..hahaha..

btw, green ball tu ade je kat ssf..takpun yg mcm rumput2 tu..lovely lace ada jual gak..

psst.. tu pokok taugeh kan?? tanam je lahhh.. hehehe:)

niki said...

i think kat ssf ada yg plastic punya, maybe can try and c (i always try to find reasons utk gi ssf.. hehe sgt suka!)

sher said...

Dear..

Suggestion:

You can get the things from IKEA or SSF. Like the bekas2 beli la kat SSF and rumput2 tue pun u can get it from IKEA or SSF or ROMANTIKA. Kena survey la. I pun dah tak ingat, tapi if duduk lama2 kat sana mesti jumpa.

Sha Pattinson said...

amy manade mata juling ..green sedap mata memandang la ..kalau rumput mcm tue ..bukan ade kat tmpat2 home decor ke?? ..u lagi tau aper sbb u ada MG kan ..hurmm wahh bertuahnya goodies dah ready ..sy blom lagi wat aper2 bagus kan saya ..hihihi ..nice theme u have there beb!!

anil lutaze said...

cnthek2 ah...hijo mmg menawan..tp aah lah nk dpt mna bnda tu?? rumput di dlm kotak

AmyMizzunderstood said...

naddynad :: kat the curve?pastikah? ok nad i email u after this!

BuTtErFlyInFraMe :: supposed idea mcm tu mmg ada kat kepala ni..tapi saje gedix ni rumput2 ni..heheh

niki :: well..SSF mmg tempat fav saya...tapi maklum saja..mmg semua benda leh dpt kat situ..tapi harga dia leh jatuh terduduk kot?heheheh

sher :: kak sher..i went to IKEA lat week,but tak de la..adakah saya patut ke kedai2 tanaman bunga kat area sungai buloh untuk mendapatkan nya?actually mmg nk carik yang murah la.. :)

Sha Pattinson :: yes dear..mcm i ckp la..SSF mmg semuanya ada...duit i jek takde hahahhaa..cuma nk carik yang murah sket..:)

anil lutaze :: dah habis google dah anil..website mat salleh diorang tanam sendiri..jenuh pulak nk kena bercucuk tanam sebelum kawin?erkk tidakkk!

Qis said...

i pon sgt suka rumput dlm kotak... dah lama i cari nak tanam kat rumah,... bkn jenis taugeh la pastinya. hehe...

AmyMizzunderstood said...

Qis :: No need taugeh la..hehehe leh carik kat pasar kalau nak..hahahah...adehh..sendirinya kawin,terus blur nk carik kat mana..kalau tak,bukan men pandai lagi!

Mawar misswateva said...

yg pokok taugeh tu tringat mase darjah 6 dlu wt eksperimen sains, kena tanam pokok taugeh dlm tin susu..hehee~

so my suggestion is...
ape kate u tanam kt ofis??murah pn murah=D

hahaa..nway best klu i kreatif cm u.tp

achmal said...

sukela rumput2 camtuh amy.
jenuh pula nak becucuk tanam :P
ape kate beli rumput2 plastik jek :P
pastu letak dlm cawan comel2.

AmyMizzunderstood said...

achmal :: achmal punya theme color apa??buat la kalau ala2 garden..sesuai tau!

achmal said...

my theme color ha ade 2 color dlm pikiran ni. tak decide lg hihi..
tak ala garden pun boleh buat centerpiece nye DIY :P kan?

AmyMizzunderstood said...

achmal :: sudah tentu la!hehehe...well bila nk date?hihi...