Saturday, July 25, 2009

Hantaran Organza

Theme : Organza black and white
Hantaran dari pihak perempuan




Hantaran kali ni leh dikatakan based on budget..
My sis yang masih berpantang,tapi mcm tak pantang tolong buat sireh junjung saja kali ni..yang lelain aku yang settle kan..hukhuk..tu penat lebih sket..selalu buat berdua..leh sembang2,gosip2..tapi kali ni sorang2...agaggaa..

Enjoy the pic!

2 comments:

Sha Pattinson said...

wah black and white ..nice nice!! pandai amy wat ..two thumb up kat dia ..i nih masih lagi pk camne konsep hantaran i nih ..pening ..kaler dah pick nak hias tue tatau camne ..

AmyMizzunderstood said...

thanks sha!ni dah mmg kerja saya dari dulu lagi hihihi...kalau fresh flowers lagi senang!tak yh pening..hihihi